Mode online

Populære filtre

Han er ‘still going strong’ i en alder af 94 år. Denne italienskfødte franskmand er multikreativ og kan slet ikke lade være med at eksperimentere med sine fler-årlige haute couture-kollektioner, der byder på futuristisk mode, som endnu ikke er trends. Cardin elsker nemlig at skabe looks, som ikke allerede eksisterer, men som bliver morgendagens personlige hits.

Selvom Cardin er en ener på den internationale modescene med sine helt nye måder at forme tingene på, så byder han også på klassiske looks til hverdagsbrug. De første mange år var inspireret af nærmest installations-agtige outfits, som krævede mod at gå i, men han mestrer også de helt stilrene og urbane looks, som altid er oppe i tiden.

Pierre Cardin – vidtfavnende mode med en unik signaturprofil!

Pierre Cardin er ikke kun mester i modetøj, for han er også vild med kunst og arkitektur. Derfor designer han også møbler, parfume og accessories samt flere andre ting. Hans kollektioner er ganske enkelt lig med god smag samt en akademisk og kreativ tilgang til processerne.

Med et langt liv i byernes by – Paris – er du altid sikret noget modetøj, der kan begå sig i de allerstørste byer på verdensplan. Inspirationen hentes nemlig i denne inspirerende og pulserende metropol, der har sin helt egen sans for smag, detaljer og atmosfære. Samtidig kigger han også mod andre modebyer, for at skabe en endnu bredere global profil.

Selvom kollektionerne fra Pierre Cardin passer ind i det kommercielle billede, så er tøjet altid kreeret med denne mesterdesigners organiske snit. Samtidig får du tøj fremstillet i premium-materialer samt detaljer og farver, der går rent hjem hos enhver moderne mand eller kvinde.

Balancen mellem det casual urbane og det formelle er flydende hos Pierre Cardin. Dermed kan du med lethed matche alle de forskellige items på kryds og tværs. Byt rundt på jeans og chinos samt T-shirts og skjorter og tilføj alt fra en blazer eller læderjakke til en denimjakke eller en trenchcoat. Valget er dit lige her på Zalando.