Filter1

Part Two
Katalog

736 varer

Behøver man at være avantgarde og futuristisk for at skille sig ud? Ikke altid. Det er kollektionerne fra Part Two også vidner om. Her får du nemlig kommerciel mode, som stadig har sin helt egen kant. Dermed er der dømt yndlingskombinationer på stribe, så du kan foretage alle livets ærinder og opgaver med stil.

Part Two er førstevalg

Et vidtfavnende mærke, der netop omfatter modekvinder bredt. Part Two leverer favoritkollektioner til hver sæson, og fordelen er yderligere, at mærket er dansk. Dermed kender man årstiderne til fingerspidserne, hvilket sikrer tøjet funktionalitet. Derudover henter man inspiration i de nordiske stilarter, hvor enkelthed, femininitet og tidløshed er blandt nogle af mærkets karakteristika. Man får kort sagt et mærke, som på alle måder dækker garderoben komplet ind til både hverdag og fest, så du altid føler dig attraktiv og komfortabelt klædt på.

Dine nye outfits er lige her

Modetøj til den moderne kvinde, der balancerer mellem karriere, hjem og venindehygge, finder man her i udvalget fra Part Two. Mærket sender dig godt afsted på alle tidspunkter af dagen, hvad enten du er i humør til et sporty look, noget boheme eller et mere formelt businesslook. Man jonglerer på optimal vis rundt mellem hverdag, fest og arbejde, så du kan trække i alt fra jeans og kjoler til blazere eller striktrøjer samt meget andet. Her finder du looks til både sneakers og casualness, men også til stiletter og cocktailparties. Så invitér dette danske mærke ind i din garderobe og få glæde af alsidigheden.

Inspiration

Part Two

Er du på udkig efter førsteklasses dansk design, der emmer af skandinavisk finesse? Så er Part Two, der ofte ses i modeblade, et godt valg. Gå på jagt efter dit næste køb eller sommerens fedeste outfit i et udvalg, der har det hele til din påklædning. Lad dig forføre af moderigtige looks, der gør dine veninder grønne af misundelse. Med en aura af minimalistisk attitude kan du indtage gadebilledet med et velklædt look, der vender hoveder. Find dit næste køb hos det danske brand, som klæder danske og internationale stjerner på til succes.

Part Two – modetøj der ser godt ud og sidder perfekt

I 1986 fik brandet sin debut og i dag er mærket et af de store modebrands, som danskerne er kendt for i udlandet. Part Two formår at overraske med klassiske, originale og tidløse styles, der med et moderne skandinavisk pift gør din stil til noget unikt. Brandet blev etableret i København. Hver sæson hentes inspiration fra det københavnske modemiljø og internationale modebillede, hvor individualitet er det bærende element. Oplev brandets designfilosofi på første hånd i de skønne kollektioner, der byder på alt fra strikjakker til lædernederdele.

En ægte Part Two fashionista kan kendes på sin enkle, smukke og feminine stil. Kollektionerne taler til den moderne kvinde, der ønsker en god pasform. Kvalitet og godt håndværk er altafgørende for den moderne trendsætter og brandet må siges at leve op til alt dette og meget mere. Siden 80’erne har mærket fastholdt en designfilosofi og ambition om altid at levere moderne og tidløse kollektioner af bedst mulige kvalitet. Kollektionerne klæder dig lækkert og komfortabelt på til alle årstider, så du kan blive en ægte trendsætter hele året. Find din favorit blandt miniskirts, bluser, bukser og andre lækkerier.