accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Part Two

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
61 varer

Part Two

Er du på udkig efter førsteklasses dansk design, der emmer af skandinavisk finesse? Så er Part Two, der ofte ses i modeblade, et godt valg. Gå på jagt efter dit næste køb eller sommerens fedeste outfit i et udvalg, der har det hele til din påklædning. Lad dig forføre af moderigtige looks, der gør dine veninder grønne af misundelse. Med en aura af minimalistisk attitude kan du indtage gadebilledet med et velklædt look, der vender hoveder. Find dit næste køb hos det danske brand, som klæder danske og internationale stjerner på til succes.

Part Two – modetøj der ser godt ud og sidder perfekt

I 1986 fik brandet sin debut og i dag er mærket et af de store modebrands, som danskerne er kendt for i udlandet. Part Two formår at overraske med klassiske, originale og tidløse styles, der med et moderne skandinavisk pift gør din stil til noget unikt. Brandet blev etableret i København. Hver sæson hentes inspiration fra det københavnske modemiljø og internationale modebillede, hvor individualitet er det bærende element. Oplev brandets designfilosofi på første hånd i de skønne kollektioner, der byder på alt fra strikjakker til lædernederdele.

En ægte Part Two fashionista kan kendes på sin enkle, smukke og feminine stil. Kollektionerne taler til den moderne kvinde, der ønsker en god pasform. Kvalitet og godt håndværk er altafgørende for den moderne trendsætter og brandet må siges at leve op til alt dette og meget mere. Siden 80’erne har mærket fastholdt en designfilosofi og ambition om altid at levere moderne og tidløse kollektioner af bedst mulige kvalitet. Kollektionerne klæder dig lækkert og komfortabelt på til alle årstider, så du kan blive en ægte trendsætter hele året. Find din favorit blandt miniskirts, bluser, bukser og andre lækkerier.