Filter1

Minus
Katalog

271 varer

Passion og kreativitet er de to bærende kræfter bag danske Minus. Det er et lille hold af designere, der står bag dette unikke brand, der formår at skabe feminin mode med lækre nordiske referencer. Det er en simpel æstetik, der er helt uden sin lige.

Alle deres kollektioner er karakteriseret ved rene linjer og skandinavisk enkelthed. De er kendt for deres klassiske og nyskabende styles, der er indbegrebet af tidløshed, og altid et sikkert valg til enhver tid. Her finder du alt fra det lækreste overtøj til den helt perfekte kjole til den særlige begivenhed.

Minus – minimalistisk, moderne og uimodståeligt

Her finder du mode, der skubber til den gængse opfattelse af klassisk og minimalistisk mode. Det er de skønneste silhuetter, der går sammen med smukke materialer, som tilsammen giver kollektioner, der er svære at holde fingrene fra.

Lad din stil komme med på moden med Minus. Her finder du kjoler, der passer både til hverdag og til fest. Hop i en af de smukke blonde-etuikjoler, der vil give dig et let og feminint look. Sammen med et par stiletter og en matchende clutch, vil dit look være klar til den runde fødselsdag eller sommerbrylluppet.

Udvalget byder dig også på behagelige hverdags- og blusekjoler, der vil gøre det perfekte med et par ballerinaer til dagen på kontoret eller gåturen med kæresten. Med dette brand kan du være sikker på, at du altid er med på den seneste mode.

De klassiske og stilrene farver danner det perfekte grundlag i kollektionerne fra Minus. Lad dig betage af det store udvalg, der gemmer sig lige her på Zalando.dk, og få sammensat dit drømmelook med få klik.