Filter1

Masai
Katalog

111 varer

Masai – vis din personlighed frem på forreste række

Nogle af os er måske stødt på Masai på nettet eller i et stormagasin og kender mærket som et oplagt valg for den stilbevidste kvinde, der gerne vil skille sig ud fra mængden og vise sin personlighed på én og samme tid.

Miks og match efter dit humør

Du kender det sikkert godt – den der fornemmelse af at åbne garderobeskabet og bare tænke: ”Åh, gud. Hvor har jeg dog intet tøj at tage på i dag!” Her kan Masais mulighed for at mikse og matche på kryds og tværs af kollektioner og farvetemaer virkelig komme dig til undsætning. Der findes nemlig ingen regler for, hvad du kan sætte sammen, og hvad du ikke kan. Du behøver ikke at sætte ting sammen, som er fra samme farvetema – hvis du har lyst til dét, kan du selvfølgelig sagtens gøre det. Nej, du kan sætte tingene sammen som du har lyst til på den enkelte dag, hvilket også giver dig mange flere valgmuligheder i din garderobe.

Vælg dit outfit efter dit humør: Miks og match på tværs af farver, temaer, materialer, sommer-/vinterkollektioner og med din eksisterende garderobe for at få et personligt udtryk. Du kan sagtens få mere at lege med i dit skab ved at blande de smukke farvetemaer på kryds og tværs og komme frem til lige det look, der passer dig. Her er ingen grænser for din fantasi – hvem siger, at mørkeblå ikke passer sammen med sort? Vi gør i hvert fald ikke! 

Gode pasformer – som passer til dig og din smag

Masai siger selv, at det både handler om at vise, hvem du er, og om du føler dig velklædt og smart. Her spiller pasformen naturligvis også en stor rolle. Det er de færreste, der føler sig godt tilpas til et vigtigt møde, hvis blusen er alt for nedringet, eller på en restaurant, hvis bukserne sidder alt for stramt. 

Kunsten at finde velsiddende tøj kan dog godt være rigtig svær – for vi er jo alle sammen bygget forskelligt. Her kommer mærkets brede udvalg af pasformer ind i billedet som en frelsende engel. De har nemlig mange forskellige snit at vælge imellem, så du altid kan finde den pasform, der passer bedst til dig og din krop, eller til dig og din personlige smag. På den måde får du et sæt tøj, som er skræddersyet til dig, din kropsbygning og dine behov.

Uanset om du er til tætsiddende eller løse bluser, stramme eller løse bukser eller en god blanding af det hele, kan du finde det hos Masai. Her kan du vælge mellem flere forskellige snit, så du altid kan finde det rigtige for dig, din krop, din stil — og ikke mindst dit humør. 

En social holdspiller

Masai har i den grad taget stilling til sociale forhold og udvalgt nogle mærkesager, som de støtter finansielt. Her er der tale om alt fra bekæmpelse af kræft til udsatte børn i tredjeverdenslande. De har valgt at støtte menneskerne i de lande, hvor de får deres tøj produceret, for at give tilbage til de samfund, de selv er afhængige af. 

Når du køber tøj fra Masai, er du dermed med til at støtte en god sag. Ikke nok med, at det er rart at være med til at støtte op om et godt formål, det er på det helt personlige plan også virkelig fedt at kunne tage et stykke tøj på, som man føler sig godt tilpas i, hvor man kan udtrykke sin personlighed og samtidig have god samvittighed. Det er ren og skær "ahhh" hele vejen igennem.