Mode online

Populære filtre
27 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

Lil'boo designer street wear til familiens mindste

Lil'boo er en dansk familieejet virksomhed. Brandet blev startet af forældreparret Nana og Pete, der havde svært ved at finde lækre kasketter designet med børns bevægelighed, stil og komfort for øje. De tog dagen i egen hånd, og det er vi glade for her hos Zalando.

Det danske brand udvisker grænserne mellem børne- og voksenmode og designer seje kollektioner af kasketter, huer og hatte, til børn og unge med en forkærlighed for autentisk street wear. Flere af deres kollektioner er unisex, så de slidstærke aksketter og huer nemt kan gå i arv i familien. Nyd en verden af komfortable accessories, inspireret af skaterkulturens seje stil og børns spændende fantasiverden.

Funktionelle accessories til børn

Der er noget ubesværet over de stilrene kollektioner fra Lil'boo. Forældreparret bag virksomheden henter deres inspiration fra deres søn, som altid er den første til at teste brandets nyeste kollektioner. Det er tydeligt at mærke, at deres designs er skabt i børnehøjde. De fede farvekombinationer indbyder til leg, og de tekniske detaljer giver hovedbeklædningen forlænget levetid.

Børn slider på deres tøj, og derfor er forstærkede syninger og slidstærke detaljer vigtige for Lil'boo. Sommerens kasketter produceres i slidstærkt polyester, og de varmere vinterversioner kommer i den varmeste fleece.

Senest har det danske brand tilføjet T-shirts, shorts og hættetrøjer til deres kollektion. Alt tøjet har samme urbane vibe som deres kasketter, så nu kan familiens mindste iklæde sig street wear fra top til tå. For enkelte indslag af street style matches deres T-shirts nemt med børnenes yndlingsbukser og tennissko.

Klassiske items med innovative og bæredygtige detaljer

Lil'boo ’Sustainable Edition’ er deres serie af grønne items produceret af 100 procent bæredygtige materialer. Du vil blandt andet finde miljøvenlige five panel kasketter, snapbacks og fleecekasketter, selvfølgeligt designet med brandets velkendte farverige designs.

Kasketterne er den perfekte tilføjelse til det aktive barns garderobe. Hvad end dit barn elsker at bruge timevis på skateboardet, fodboldbanen eller i dansehallen, så er der en kasket til dem.

Alle deres kollektioner, om det er deres tøj eller tilbehør, er skabt med sans for detaljerne. Derfor har ingen af deres kollektioner små dele der kan vride sig løst, hvilket gør dem mere sikre for familiens mindste. Fra låse til lukninger og valget af materialer; alt er designet med børnenes stil og sikkerhed for øje. Mix og match de farverige kasketter med brandets street style inspirerede tøjkollektioner for outfits der oser af skater-stil og selvsikkerhed.