Filter1

146 varer

JUST FEMALE er indbegrebet af nordisk stil, og vi elsker det. De simple noter emmer af den skandinaviske stil, som ikke kun er eftertragtet herhjemme, men også på den internationale modescene. Men der er også plads til udskejelser i form og design. Du finder derfor masser af fede mønstre, som du kan kombinere med de mange ready-to-wear items hver dag.

Nordiske noter din garderobe ikke må gå glip af

Kollektionerne fra JUST FEMALE er som en fryd for øjet hos de fleste modeelskere. De rene linjer og simple designprincipper er elementer, som modeentusiaster står i kø for at få fingrene i. Siden 2007 har det unge brand leveret design on-trend direkte til dig. Mærket findes blandt rigtig mange forhandlere af den simple årsag, at det er yderst efterspurgt. De enestående designs passer til den unge, stilbevidste kvinde såvel som den modne kvinde med hang til simpelt design. Sommeren står snart for døren og her finder du et fantastisk udvalg af udsøgte sommerkjoler til garderoben i flotte, mønstrede designs. Bær dem med en lys stråhat og du står knivskarpt til en strandtur.

Bliv en detaljerytter med JUST FEMALE

Den brede popularitet udspringer af brandets særlige sans for detaljen. Her er rene snit, forkærlighed for det sofistikerede og læderdetaljer nøgleordene. De mange items kan med fordel kombineres med minimalistiske såvel som overdådige smykker om halsen, håndleddene eller på fingeren. Kombiner en neutralfarvet buksedragt med fine sølvsmykker og et par tårnhøje stiletter. Så er du klar til en Girls Night Out med pigerne på nul komma fem. Et par stiletter i den samme farve som din hud giver indtrykket af et langt og slankt look. Vi er vilde med brandets fede items. Derfor finder du et varieret udvalg af JUST FEMALE her på Zalando.dk.

Inspiration

JUST FEMALE – mode til alle kvinder

Danske JUST FEMALE kan kendetegnes ved deres rene linjer og skandinaviske snit. Siloutterne er simple og enkle, hvor der bliver eksperimenteret med både skønne prints, materialer og farver. Med JUST FEMALE får man derfor et skandinavisk look med et eksotisk twist. Gå på opdagelse i vores udvalg fra JUST FEMALE, og lad dig inspirere af lækkert skandinavisk design til den moderigtige kvinde.

Fin & feminin mode med et twist

I vores udvalg fra JUST FEMALE finder man stilsikre items til enhver anledning. Du finder både bukser, jerseykjoler, jeans, striktrøjer og skjorter. Til hverdag er en flot skjorte kombineret med et pa rbukser et sikkert valg. Outfittet kan bruges på arbejde eller piftes op med fine accessories for et mere festligt udtryk. Skal du bruge et nyt item til en finere lejlighed, kan du klæde dig i en af de flotte kjoler i blomsterprint. Hvis du vil holde det mere klassisk, så er en stilet sort kjole altid en sikker vinder. Uanset hvad får du får du mulighed, for at skabe nye personlige stilopdatering til alle anledninger med vores udvalg fra JUST FEMALE.

Grib chancen og tilfør din garderobe minimalistiske og feminine deltaljer fra JUST FEMALE. I kollektionerne vil du opleve, at der fokuseres på at fremhæve taljen. Derfor finder du både slå-om-kjoler og højtaljet bukser, der indfanger din talje på bedste vis. Slå-om-kjolen skaber et henkastet og sofitiskeret look. Et par højtalet bukser kan derimod sammensættes med en række andre elementer alt efter, hvad du lige har lyst til. Trænger du til ny inspiration? Så dyk ned i vores sortiment af JUST FEMALE, og få dit look til at nå nye højder.