Filter1

178 varer

Nyd ventetiden med en masse smart nyt tøj, hvor du kan vise maven frem med selvtillid. Med ventetøj fra JoJo Maman Bébé kan du klæde dig i moderigtigt tøj i hele graviditeten - eller finde tøj til den lille ny og dens ældre søskende. Alt sammen inspireret af de nyeste trends inden for voksen og børnemode.

JoJo Maman Bébé - moderigtigt ventetøj

Det er glædeligt at vente en lille ny, men det er ikke altid nemt for garderoben at følge med. Hvilket er en god grund til at købe nyt tøj og give garderoben en masse nyt at tage af - ikke kun til dig selv, men også til dine små. JoJo Maman Bébé specialiserer sig i at lave graviditetstøj, der strækker sig ud over løse joggingbukser og T-shirts. Find et godt udvalg med flotte kjoler og meget andet tøj i flot og moderigtigt design. Med det rette design og snit, viser tøjet den voksende frem på smukkeste vis. eksempelvis finder du et godt udvalg af bluser, der ser smarte ud sammen med et par jeans eller en nederdel.

Trendy tøj til dig og dine små

Med denne kollektion kan du ikke kun finde tøj til dig selv, men også til dine nuværende eller kommende børn. Her finder du masser af sødt og moderigtigt tøj til de mindste. I udvalget finder du alt fra nattøj og bodyer til søde kjoler og bluser. Kollektionen byder på et forskelligt farveudvalg og masser af søde motiver. Til dig byder udvalget på en masse flotte mønstre og smukke farver, så du kan finde noget, der matcher din personlige stil. Det er tøj til de hurtigt voksende kroppe, om det er til dig, der er gravid, eller den lille, der har travlt med at vokse sig større.

Inspiration