Shop Molo
Shop Molo

123 varer

Når temperaturen falder og sommeren er ovre går vi imod en koldere tid, hvor vinterjakker til børn er et must. Voksne og børn har alle brug for varmt og praktisk overtøj, når sneen falder og temperaturen falder til minusgrader.

For mange børn er vintertiden den bedste tid på året. Uanset om det er sjap og slud eller bunkevis af sne valfarter de mindste til kælkebakken. Derfor har vi samlet en lang række jakker, som alle giver en god oplevelse i det hvide landskab og på den kolde legeplads.

Vinterjakker – bliv klædt på til vinteren

Med sortimentet af vinterjakker til børn kan dit barn boltre sig i timevis under den åbne himmel uden frygt for en løbende næse. Uanset om dagen står på timer udenfor eller korte frikvarterer har de mindste brug for tøj, der beskytter hvilket gør vinterjakken essentiel i dit barns klædeskab.

Er du i tvivl om, hvad en god vinterjakke indebærer? Sortimentet her på siden har alt, hvad du søger i en praktisk, komfortabel og stilfuld jakke. De funktionelle jakker er designet i bløde materialer, der holder kroppen varm.

Tykke kraver og huer varmer hals og ører og bringer et smil frem på læben. Elastik ved ærmer forhindrer sne i at finde ind i jakken og praktiske lukninger gør vinterjakker til børn nemme at komme i og ud af.

Gå på jagt efter vinterjakken på Zalando.dk og oplev en verden af flotte farver og praktiske designs, som holder kulde, vand og blæst ude af jakken. Style en spraglet jakke med pelskrave til en tyk hue og et stort halstørklæde og dit barn er klar til at indtage kælkebakken med stil og komfort.

Gå ikke glip af