DEL DIN FEEDBACK

OPTJEN RABATPOINT

Se mere

164 varer

Få dit barn godt dækket ind med regnjakker til børn. Hver dag har børn brug for godt overtøj og her er dit barn altid klædt på til regn og rusk.

I børnehaven, på legepladsen, i skoven, i byen og ved stranden får dit barn gang på gang mulighed for at nyde naturen, så hvorfor ikke give barnet den bedste oplevelse? Det danske vejr er ofte vådt og blæsende.

Regnjakker til børn – regntøj til børn i alle aldre

Specielt til efteråret og vinter har dit barn brug for regntøj, der holder vand ude og kroppen varm. Regnjakker til børn er et must for de små tumlere og større børn, når der skal plaskes i regnpytter. Materialerne er vandafvisende, så hvert sekund under en grå himmel kan nydes.

Med en regnfrakke i komfortable og praktiske materialer undgår du sure miner og i kan sammen skabe mange gode minder i naturen. Mange af modellerne kommer med funktionelle lukninger, så dit barn ubesværet kan komme i jakken. En aftagelig hætte holder nakken fri for de kolde dråber.

De flotte farver skinner igennem i det grå vejr. Regnjakker til børn i flotte prints og skarpe farver sætter et smil på læben på dit barn og dit barn vil elske at blive klædt på til en dag i det våde. Find regnfrakker til piger og drenge i flotte toner og fantasifulde mønstre.

På Zalando.dk klæder du dit barn på til alle udfordringer det våde vejr byder på. Style den klassiske gule regnfrakke med et par sorte regnbukser og røde gummistøvler og dit barn bliver den bedst klædte i skolen.

Gå ikke glip af