Filter

Trenchcoats til herrer

32 varer

Der var engang, hvor trenchcoats nærmest var forbeholdt militærofficerer, men den tid er for længst ovre. I dag er trenchcoats til herrer nemlig for alle, så status og klasse ikke kan udtrykkes. Enhver mand er nemlig handsome i en trenchcoat, der med sit klassiske look klæder enhver.

Trenchcoats til herrer – et enkelt look med masser af appeal

Man kan kende dem på lang afstand. Trenchcoats til herrer er nemlig stærke i udtrykket, og de har været et sikkert overtøjsvalg i mange forskellige segmenter. Det er lige fra fashionable og intellektuelle mænd fra modekulturen til heavy metal- og goth-genren samt videre til business-folk og andre segmenter. Seks, otte eller ti knapper i alt på fronten, et bælte samt stormkrave – så har man den helt enkle og genkendelige opskrift på en trenchcoat, der som altid også er populær takket være sine skarpe snit, brede skulderparti samt formelle fremtoning.

Så er der stilfuldt overtøj til gutterne!

Trenchcoats er det perfekte modspil til sportsjakker. Så bliv klar til hverdag og fest med din yndlingsmodel på overkroppen. Fordelen ved disse legendariske frakkedesigns er, at de både ser godt ud sammen med et jakkesæt og pæne business-sko, men også sammen med et par fede jeans og sneakers. Udvalget med trenchcoats til herrer er generelt kendetegnet ved overtøj i lette materialer, hvilket gør disse attraktive designs anvendelige til både forårs- og sommerbrug. Man kan også investere i en kraftigere model, som har plads til en striktrøje indenunder. Slå dig bare løs blandt farver og styles.

Gå ikke glip af