Poloshirts til herrer

Populære filtre
4.680 varer

Går du efter et sikkert valg og er det en udfordring at finde grænsen mellem det formelle og det casual, så kast blikket på det flotte udvalg af poloshirts. Poloshirts til herrer er et ikonisk stykke tøj, der bør være en fast del af enhver mands garderobe.

Uanset om du ønsker at være smart i en fart eller blot søger en basic model, så spiller udvalget altid med på den seneste trend. Lad de ikoniske kraver og de genkendelige snit spille en rolle i din hverdagspåklædning. Her er poloer i alle afskygninger til alle personligheder.

Poloshirts til herrer – klassisk herremode

Udvalget fra eftertragtede brands som Selected Homme og Ralph Lauren opfylder alle dine behov til et moderne stykke tøj, der kan kombineres med alle former for jeans og kanvas bukser. Hver eneste style er tilpasset det enkelte brands DNA. Derfor møder du en lang række personlige fortolkninger af de klassiske poloshirts til herrer.

Poloen er allemandseje og kan nu blive en del af din hverdagsuniform. Kombiner med et par klassiske jeans og Converse sko for et afslappet vibe eller gå efter et mere klassisk look med et par chinos og sejlersko. Glem ikke at svinge en sweater over skulderen, når graderne falder.

Lacoste og Ralph Lauren startede hele hypen om den stilfulde trøje. I dag er poloshirts til herrer et ægte stykke designhistorie, som kommer med mange fordele for det perfekte look til anledningen. Uanset om du skal til fest eller på arbejde kan en splinterny polo live dit look op.

Poloen er en kæmpe fordel for dig. Det ikoniske design kommer i en bred farvepalet, så du kan vælge mellem dæmpede farver og friske farveindspark. Fremstå sporty, casual eller skru helt op for det formelle twist med et udsøgt udvalg, der har noget for mænd i alle aldre.

Gå ikke glip af

Formel eller sporty?

Den er favoritten blandt alle mænd – unge som gamle. Der er naturligvis tale om poloshirten, som alle mænd bør have en god stak af i garderoben. Den er nemlig det sikre hit til både sporty eller mere formelle looks. Det hele afhænger af, hvad du vælger at matche dine poloshirts til herrer med. Vælg et par jeans og sneakers med en poloshirt for et sporty hverdagslook eller bær en model under en blazer, hvis du skal til et møde. De er også lækre sammen med et par chinos, som du så kan folde shirten ned i og tilføje et lækkert bælte. Du kan også lade den hænge udenover bukserne for et mere casual og baggy udtryk. Mange unge fyre vælger også at folde kraven op for et cool og ungdommeligt macholook, så udvalget af poloshirts til herrer byder på et væld af forskellige kombinationsmuligheder. Det er netop fordelen ved dette alsidige design; at du kan dresse dig op eller ned alt efter behov og humør.

Poloshirts til herrer – hvad skulle vi gøre uden?

Poloshirts er så universelle og fleksible, at de kan bæres hele livet igennem. Det er en designstil, som er et sikkert hit blandt både unge og ældre, da man netop kan bruge dem til at pifte et look op eller ned med. Kollektionerne af poloshirts til herrer er super stilfulde og klassiske i helfarver, mens modellerne med emblemer og prints er mere rå og dynamiske i udtrykket. Hvert er mærke byder på mange farver og typer af knapper og kraver, så det er bare at dykke ned i udvalget af poloshirts til herrer, så du kan blive klar til sommer med en kortærmet model eller til de andre årstider med en langærmet polo. Med forskellige mærker, materialer og priser er der frit valg på alle hylder, for vi ønsker naturligvis at imødekomme alle vores kunders behov og kriterier. Oplev hele sortimentet her på Zalando.dk.