232 varer

Ure – tiden er intet værd uden et ur!

Vi vokser op med ure overalt. Tiden står aldrig stille, og den er en vigtig parameter og ledetråd hele livet igennem. Der hænger ure i skolen, på arbejdspladsen, på rådhustårnet, på banegården – ja, alle mulige steder, hvor vi har brug for at komme afsted eller ankomme til tiden. Og så findes der naturligvis ure til brug rundt om håndleddet.

Før i tiden investerede man i et ur og gik med det, indtil det var slidt ned. I dag er det normalt at købe masser af ure, selv inden batteriet på det gamle skal udskiftes. Der tilbydes nemlig et hav af mærker, som hver især har deres designstil. Dermed får du samtidig et slags smykke, som kan matches med resten af din personlige stil.

Ure – tik, tak og afsted det går!

Indenfor kollektionerne med ure er stilarterne vidt forskellige. Det eneste, de forskellige mærker har tilfælles, er, at uret kan vise tiden. Ellers bydes der på rammer, skiver og remme i alle mulige former, farver og materialer, så det indviduelle look kommer for alvor til udtryk med et ur.

Et ur er nemt at sammensætte i kombination med dit outfit. Et sportsur er fedt til træning eller til de dage, hvor den står på joggingtøj eller jeans. De mere formelle af slagsen står super godt til kjoler eller jakkesæt, men der midt imellem disse to genrer bydes på et hav af hverdagsure. Dermed kan du sammensætte og finjustere dit look helt ned til mindst detalje i form af accessories.

Selvom ure er ret små set i det samlede billede på et komplet look, så kan det gøre en stor forskel rent designmæssigt. Bare sådan noget som materialet på remmen eller selve ur-husets form kan ændre din udstråling. En flettet læderrem er rustik, en kanvasrem er retro, en rem i metal er maskulin, en model i læder er rocket, og sådan kunne man blive ved.

Selv indenfor materialernes art og type findes der masser af underkategorier. En slank metalrem kan være feminin, men det kan de andre materialer også. Det hele afhænger af samspillet med selve urets design samt farve og kvalitet på tingene. Der er masser af ure til alle. Så hold øje med klokken, når du skal.

Dette er måske noget for dig