1,686 varer

En tee-formet overdel med lange ærmer – det er en item, der sælges rigtig mange af, da de danske årstider gør det muligt at bruge langærmede trøjer hele året rundt. Formen er den samme som ved T-shirts, men i kollektionerne med langærmede T-shirts til herrer er der netop tilføjet nogle længere ærmer, som bringer ekstra varme til kroppen.

Der er brug for masser af forskellige beklædningsgenstande til det danske vejr. Der er ofte mulighed for at iklæde sig flere lag og dermed style sit outfit personligt samt med masser af facetter. Udover overtøj samt strik, cardigans, sweatshirts og alt mulig andet, så er der naturligvis også behov for langærmede T-shirts, der er en lettere udgave af en klassisk trøje.

Langærmede T-shirts til herrer – alle fyre, se med her!

Det optimale look for langt de fleste fyre består af jeans, sneakers og en eller anden form for overdel. Her kan langærmede T-shirts sagtens placeres som en af yndlingstrøjerne, da de ret lette materialer samt mange designvarianter skaber muligheder i garderoben. Der bydes på noget i alle stilarter med casualness som fællesnævner.

Et helt klassisk design i en bestemt helfarve, en model med prints og farver eller noget helt tredje. Hvert et tøjmærke byder på deres egne versioner af langærmede T-shirts til herrer - og det er ikke småting, hvad man finder af personlige looks.

Jeans, sneakers, en læder- eller denimjakke – og så en langærmet T-shirt til at krydre det hele med. Det er et populært standard-look, som rigtig mange fyre elsker. Fordelen er netop, at mulighederne er så mange, da stort set alle herremærker har disse langærmede varianter med i deres kollektioner.

Langt de fleste designs indenfor kategorien langærmede T-shirts til herrer er kendetegnet ved casualness, men der bydes også på designs, hvor man kan have en skjorte indenunder eller tilføje en sporty blazer udenover. Dermed er der åbnet op for endnu flere muligheder med disse altid populære overdele.