Katalog

34 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

BZR er et dansk brand, som hører under det populære brand Bruuns Bazar. Bruuns Bazar blev lanceret i 1994 af brødrene Theis og Søren Bruun.

I 1999 kom mærket BZR til verden, hvilket i den grad satte gang i hele brandets popularitet. BZR er kendetegnet ved rene, enkle snit, som generelt går igen på den skandinaviske modescene. Disse kombineres med farverige detaljer, som tilsammen udgør enkle og trendy designs. Det gør mærket ekstremt populært, da det giver alle modebevidste kvinder mulighed for at kombinere tøjet med andre dele og dermed skabe sig et stilfuldt og klassisk look.

BZR - stil og elegance til trendsættere

BZR byder på et kæmpe udvalg af tøj til både herrer og damer. Her finder du alt ligefra enkelt basistøj til elegante nederdele og flotte toppe. Til herrerne tilbyder mærket blandt andet lækre skjorter, enkle t-shirts og fine blazere. BZR giver altså mænd og kvinder mulighed for altid at være stilet og trendy klædt på til alle lejligheder. Så uanset om det skal være bekvemt hverdagstøj eller elegant tøj til weekendens fest, så er BZR svaret.

Hos Zalando finder du et lækkert udvalg af det lækre tøj fra BZR, og du kan så nemt som ingenting få tøjet leveret direkte til døren. Benyt dig af Zalandos service, som giver dig gratis levering samt gratis returnering.

Hold dig derfor ikke tilbage og bestil dit BZR tøj her på Zalando.dk.

Vores service

På Zalando handler du nemt og bekvemt, og vi leverer altid dine varer gratis hjem til dig.

Du kan altid returnere dine køb indenfor 30 dage, og returneringen er altid gratis

Kontakt os enten via. Kontaktformularen eller send os en e-mail

Hold øje med

DAY

InWear

Dametøj Jakker Blazere

Strømpebukser