Ternede bukser

Populære filtre
624 varer

Ternede bukser til dig der vil skille sig ud

Der er så mange muligheder for at style dit look med ternede bukser. Sæt dem sammen med en casual T-shirt, og du har et look, der passer til hverdagens mange travle gøremål. Eller kravl i en cool skjorte, så er du klar til den vigtige præsentation på job. Leg med længde og vidde i bukserne for dit foretrukne udtryk og følelse.

Hos Zalando finder du ternede bukser både til kvinder og mænd, og det er et item, der er svært at komme uden om. Dine tern kan bruges sammen med næsten alt andet i garderoben, men du skal være sikker i din stil, hvis du vil sætte det sammen med for eksempel striber. Det kan blive rigtigt cool. Men det skal gøres med finesse.

Når du vælger andet end ensfarvede bukser, vælger du at tiltrække opmærksomhed. Det er en mulighed for at løfte andre af dine items, som kan få et pift og et løft sat sammen med de ternede bukser.

Find sprøde deals på ternede bukser

Der er mange forskellige modeller at vælge mellem hos Zalando, så du kan næsten altid finde deals på ternede bukser. Skal du bruge dem på job, kan du begynde med klassiske farver og afdæmpede tern, så de passer til et formelt arbejdsmiljø.

Skal du i stedet gøre dansegulvet til dit, kan du gå med de helt spraglede og storternede modeller i for eksempel grøn eller gul. Eller du kan gåplanken ud med et helt sæt i multifarvet 70’er-inspirerede farver og harlekin-tern.

Længden kan også betyde noget for hvor det er mest passende at bruge dine bukser. De lange modeller giver et klassisk look og passer til et stilfuldt og elegant look, mens de ankelkorte bukser er friske og frejdige og ofte signalerer en uformel stil.

Pas på verden med bæredygtige tern

Ternede bukser har et strejf af retro over sig, og derfor er det ganske passende at mange brands bruger genbrugte materialer i større eller mindre grad i produktionen. Det er med til at passe på vores planet, for det reducerer forbruget af ressourcer, når materialer bliver genanvendt.

Nogle brands har fokus på bæredygtighed via økologi. Det betyder, at de anvendte materialer er skabt uden brug af syntetiske pesticider og genmodificerede frø, og at der er anvendt helt op til 90% mindre vand i produktionen end ved ikke-økologisk produktion.

Arbejdet med bæredygtighed betyder, at der bliver brugt færre ressourcer på at skabe dit nye tøj. Genbrug betyder, der slet ikke skal produceres nyt. Og mindre vandspild betyder, at vi passer på klodens ressourcer og dermed os selv.