Ternede bukser til herrer

Populære filtre
283 varer

Ternede bukser til herrer er perfekte til både hverdag og fest

Ternede bukser til herrer er et moderigtigt og stilrent valg til din garderobe. Bukser med tern findes i alverdens dessiner og forskellige pasforme, og de er perfekte til både hverdag og job og til fritid og fest. Ternede bukser er for stilbevidste mænd, uanset om du er til casual eller sofistikeret. Et par bukser med tern oser af klassisk elegance, og du kan bruge dem til næsten et hvilket som helst outfit. Hos Zalando har vi samlet en kollektion af mange forskellige typer af bukser med tern. Du finder for eksempel både afslappede træningsbukser, fede cargobukser og smarte chinos i forskellige farver og længder og med vidt forskellige pasformer. Vi har alt fra iøjnefaldende bukser med markante tern til bukser med et mere diskret mønster i dæmpede farver.

Bukser med tern til mænd med en personlig stil

Bukser med tern er til mænd, der er bevidste om stil. Faktisk er ternede bukser til herrer ret fantastiske. Bukser med tern til mænd kan for eksempel skabe et ret iøjnefaldende look, hvis du går efter modeller med markante tern og gerne i skrappe farver. Sæt pep i en ensfarvet t-shirt med et par skrigende ternede træningsbukser eller chinos. Ternede bukser kan dog også udstråle en sofistikeret og klassiske elegance, hvis du vælger mere afdæmpede tern uden alt for kontrasterende farver. Et par smarte habitbukser med dæmpede tern ser for eksempel stilfulde ud, når du sætter dem sammen med en enkel og ensfarvet sweater eller skjorte. Helt perfekt til dig, der kan lide at være smart på jobbet. Find de ternede bukser til herrer hos Zalando og kombiner dem eventuelt med en lige så smart, ternet habitjakke.

Ternede bukser er for alle

Hos Zalando finder du ternede bukser til alle typer af mænd. Du har derfor god mulighed for at finde lige netop det par bukser, der matcher både dit fortrukne look, din personlige stil og resten af dit klædeskab. Foretrækker du en mere maskulin stil, kan du roligt gå efter ternede bukser med lange ben. Skal det være mere klassisk casual, kan det derimod være en god idé at gå efter bukser med ankelkorte ben. Skal der være plads til, du kan bevæge dig i bukserne, uden de generer, finder du heldigvis både træningsbukser med tern, ligesom du finder flere styles lavet i stretch-stof. Dyk ned i vore samling af ternede bukser til herrer. Mon ikke også du finder et par, der passer til dig?