Katalog

Populære filtre
sizes
brands
Køn
Pris
Materiale
Multipack
Mønster
4 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Bonds – til familien, der sætter pris på komfort

Bonds har i mange år skabt komfortabelt tøj til mænd, kvinder, børn og babyer. Det australske mærke kendetegnes især ved deres matchende og lækre undertøj. 

Tøjet arbejder ikke for dig, det arbejder med dig

Brandet blev grundlagt i 1915 og startede som en lille producent af strømpebukser til kvinder. I dag er de førende inden for undertøj til både mænd og kvinder — BH'er, toppe, bikinier, trusser og badebukser. Blandt deres lækre designs er også hoodies og leggings, bodystockings, pullovers og shorts. Her kan I klæde hele familien på fra top til tå.

Vores favorit er sloganet: ”We don’t work for each other. We work with each other”. Det afspejler sig i tøjet, da fokus er på komfort uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med Bonds i garderoben er du altid sikret et outfit om morgenen og et nyt look om aftenen. Uanset alder er der noget for enhver smag til alle timer i døgnet.

Grønne initiativer og nye tiltag er vejen frem

For Bonds er det vigtigt, at alle har det godt lige meget, om det er dig eller vores planet. Derfor har man iværksat en række grønne initiativer. Til at starte med blev plastbøjler udskiftet med bøjler lavet af genanvendeligt plastik. I dag stræbes der efter at finde frem til nye stoffer og processer, der er skånsomme for miljøet og for dig. Det hele designes i Australien, og der arbejdes proaktivt for at reducere såvel vandforbrug som energiforbrug og CO2-udledning.

Et andet initiativ er samarbejdet med Cotton Australia og andre kilder for certificeret bomuld, hvilket sikrer, at materialerne er produceret miljøvenligt og med omtanke. Vi er fan!

Følelsen af selvsikkerhed i komfortabelt tøj

Hos Bonds er det vigtigste, at du føler dig behageligt klædt på. Selvsikkerhed kan nogen gange også godt komme udefra. Derfor er tøjet produceret med bløde materialer, sublime pasformer og glade farver, der kan gøre en stor forskel i din dagligdag. Tøjet er så komfortabelt, at du næsten ikke ænser, at du har dem på. Glem alt om BH-stropper, der gnaver, eller leggings, der strammer om lårene. Du vil føle, at du kan trække vejret, uanset om du har brug for at blive holdt tør til træning eller kølig i sommermånederne.

Ønsker du at tilføre flere farver i din garderobe? Sortimentet er fyldt med en endeløs palette af farver, print og mønstre. Med så mange komfortable valgmuligheder er du sikret noget helt unikt til dit klædeskab.