Katalog

373 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Tyske Bogner producerer tøj til den aktive livsstil. En livsstil, der inkluderer alt fra skiløb til svømning. De kombinerer mode og funktionel i farverige såvel som neutrale designs. Brandets spæde start begyndte i baghaven i Munich og har siden vokset sig til et stort og stærkt brand. Trendy sportstøj og særlig fokus på kvalitet er en væsentlig del af virksomhedens DNA.

Hold sjælen varm med Bogner

Særligt finder du kreationer, som holder dig lun helt ind i sjælen. Deres skønne ski- og snowboardjakker med tilhørende skibukser gør dig klar til skiturens adrenalinsus. På skiferien er der fart på, og det er der også på dele af brandets designs. De fede multifarvede designs er svære at stå for, hvis man har mod på farver og på at skille sig ud på løjperne. Har du et par gode skitricks, der er værd at flashe, er det oplagt at gøre det i det fede multifarvede skitøj, så du nemt bliver genkendt. Når aftenen falder på og I er tilbage i hytten foran pejsen, kan du varme dig yderligere i en af de lækre strikpullovers eller et af de søde sjaler.

Skiferie vs. badeferie

Udover det skønne skitøj, de varme strikhuer, pullovers og dejlige tørklæder finder du pæne og funktionelle badedragter med samme intense fokus på kvalitet og designs, som brandets øvrige items. De fine dragter har fantastiske snit og stropper, som fremhæver din figurs bedste sider. Med en badedragt fra Bogner får du en dragt, som sidder, som den skal uden at du skal bekymre dig om, om den ryger ned på uheldige tidspunkter. Giv dig frygtløst i kast med både bølger og bold eller tag dig en forfriskende morgensvømmetur i havet. Brandets sortiment byder på lækre designs til manden og kvinden med den aktive livsstil. Find dine favoritter lige her på Zalando.dk.