Mode online

Populære filtre

Bertoni er et af de klareste stjerneskud på den danske modehimmel. Brandet er lig med god stil og en yderst maskulin udstråling. Det danske brand fører på stilkontoen når det kommer til jakkesæt, der ikke kun hører til blandt businessfolk. Jakkesættet er for enhver mand, der gør en dyd ud af at klæde sig stilfuldt.

Back to black

Hvis der er noget vi gang på gang går tilbage til er det black on black-looket. Selvom Bertoni har et kæmpe udvalg af skønne farver, er udvalget ligeså godt fyldt op med sorte klassikere. Det klassiske, sorte jakkesæt kan nemt piftes op til et moderne og funky look med et farverigt slips om halsen, en mønstret klud i brystlommen eller et par opsigtsvækkende sko i en modig nuance. Den sorte herrefrakke giver et stilfuldt og formelt look til hverdagen. Omfavn den evigt tilbagevendende sorte tendens, gør den til dit eget og integrer gerne et ekstra sort item til din eksisterende garderobe.

Gå hele vejen med Bertoni

Bertoni har masser af ekstravagante items. De fede skjorter med små gentagende motiver er super moderne og giver et oplivende look til et par pæne herrejeans. Looket kan både bruges til hverdag og familiefødselsdagen i weekenden. Tag et bælte i livet, der farvemæssigt matcher dine sko, for et gennemgående element. Skal outfittet være en smule mere formelt kan du binde en butterfly om halsen. Vælg en ensartet farve til en mønstret skjorte eller en opsigtvækkende model til en ensfarvet overdel. Vesten giver et anderledes formelt look, som er super fedt under en blazer. Udvalget fra Bertoni gør selv den mest stilbevidste herre opmærksom på, hvad han står og mangler. Lad dig overraske i det attraktive udvalg her på Zalando.dk.

Gå ikke glip af