Populære filtre
424 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Sæt standarten for en dag med mode i centrum. Banana Republic leverer et tilbagelænet, men stilsikkert udtryk i alt hvad de berører. De designer simple items, og alligevel formår de at føre et bredt sortiment. Et spændende brand at følge for både mænd og kvinder. Byd brandet velkommen til din garderobe og udforsk din stil.

Banana Republic – roligt og stilfuldt

Brandets items har stor indbyrdes variation. Derfor er brandet også et spændende sted at holde øje med, da de gang på gang overrasker med nye designs. Deres kollektioner byder på mange nye muligheder hvor rækken af items er prydet med detaljer, skarpe snit og blikfang. Alt dette har skabt omtale for brandet der er elsket i hele verden. Du kan udvide din garderobe med alt hvad hjertet begærer. Hop i en top i friske farver og style med et par mørke jeans. Afrund med en fin cardigan og dit outfit er hjemme. Tilføj en accessory og skab kant med et twist.

Leg med dit look

Kollektionerne byder også på tøj til mænd. Designerne henvender sig til den modebevidste mand, som ønsker et enkelt og stilrent look. Med brandet får du alle dine basic must-haves til garderoben. Mange items er inspireret af rolige farver og spændende tekstiler. Alt dette udgør tilsammen hele konceptet bag Banana Republic. Enkle udtryk med stor opmærksomhed. Tænk ud af boksen, når du selv skal style løs med brandet. Afprøv nye muligheder og du vil opdage hvor mange varianter af din personlige stil du kan fremtrylle med kollektionerne. Vi elsker kontraster, så bær et farvet item i hvert outfit, og stilen er hjemme.

Hold øje med