Vi står med Ukraine

Og alle som er berørt af krigen

Til alle mennesker i Ukraine, dem på flugt og alle, som lider under invasionen. Vi står med jer. Vi vil blive ved med at finde måder at hjælpe jer på. Læs mere om, hvordan vi hjælper netop nu, herunder.

Vi støtter

vores NGO-partnere

Vi har forpligtet os til 1 millon euro til at støtte humanitære formål igennem vores NGO-partnere Røde Kors, humedica, Polish Humanitarian Action og Red Barnet. Derudover hjælper vi også med frivilligt arbejde, materialer og støtte til flygtninge. Vi planlægger også at bruge vores logistiske netværk i Polen og partnerskaber på tværs af Europa til at bidrage, hvor flygtninge har mest brug for det.

Tag del i vores indsats

Vi matcher dit bidrag

Vi inviterer dig til at hjælpe os med at indsamle flere penge til at støtte sagen. Donér til vores NGO-partnere, humedica og Aktion Deutschland Hilft, og så matcher vi beløbet op til 500.000 euro.

Vi står med

med vore kollegaer

Selvom vi ikke driver forretning i Ukraine eller Rusland, så er mange af vores kollegaer og deres familier påvirkede af krigen direkte eller indirekte. Vi støtter alle vores kollegaer. Vi hjælper med rådgivning om visum, terapi og tid væk fra jobbet, og vi vil blive ved med at lede efter flere måder at hjælpe på.