Populære filtre
4.840 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Skal dit look emme af maskulin coolness eller feminin kant denne sæson? Gå på opdagelse i et univers af lækre tekstiler og fede designs til både kvinder og mænd. Brandet forstår at levere casual streetwear som er moderne, sporty og tidløs på en og samme tid. Så skal looket være knivskarpt og sporty? Urban Classics har hvad du søger.

Urban Classics – gadeinspireret mode med kant

Mærket byder på det hele til din hverdag, hvor afslappede styles og basic designs kommer i et væld af farver og materialer. Rå denim i lækre nuancer, komfortabelt jersey med et attitudefyldt udtryk, stramtsiddende modeller og løse pasformer, som giver et lækkert casual udtryk. Urban Classics er for det unge segment, som ønsker at skabe en stil, der udtrykker personlighed. Hvad enten stilen skal være cool og afslappet eller mere formel giver tøjet karakter til dit look, uanset om det er til festlige events i byen eller de lange skoledage. Pift klædeskabet op med et udvalg af spændende farver, materialer og snit.

Vis hvem du er med attitudefyldt mode

Med en college- og sportsinspireret signatur klæder brandet dig komfortabelt på med stil. Style jeans og sko fra skabet med en hoodie og en T-shirt fra det populære brand. En denimjakke giver et maskulint præg på tøjsættet. Kombiner en sort jerseykjole med sneakers og enkle accessories. Tilfør en clutch, der matcher kjolen. Du bestemmer selv om stilen skal være gennemført lowkey eller bære præg af farverige designs. Mærket designer mode, som giver dig mulighed for at sætte dit eget præg. Derfor er kollektionerne fri for prints. Med det ikoniske brand på Zalando.dk kan du finde tøj til enhver lejlighed. Til arbejdet, studiet, fester og caféaftaler.

Gå ikke glip af