Bikini sæt

Populære filtre
767 varer

Bikini sæt til sommer- og strandvejr

Intet er for vildt eller farverigt, når det gælder sæsonens ferie- og strandoutfit. Når det handler om bikinisæt, er alt tilladt. Hos Zalando har vi fundet de fedeste bikinisæt, så du kan blive helt klar til stranden eller poolkanten.

Mange piger og kvinder fortrækker bikini, når de skal på stranden, i poolen eller svømmehallen. Den dækker lige det, den skal, giver en dejlig bevægelsesfrihed og lader solen om at varme kroppen. Selv om bikinier således er super praktiske, så er de naturligvis også en fast bestanddel af sommer- og feriemoden. Derfor har vi hos Zalando samlet en kollektion af tidens mest trendy bikinisæt, hvor bikinien matcher bikinitrusserne, så du kan springe ud i sommerlivet og føle dig så smart som overhovedet muligt.

Ved vandet er det meste tilladt

Når vi er på stranden, tillader vi os ofte mere end normalt. De fleste kommer her for at bade eller få sol på kroppen og derfor er et lækkert bikinisæt et fantastisk outfit. Bikinien dækker de rigtige steder, samtidig med at du får sol på kroppen. Du vil dog opleve, at ligheden holder op her, for bikinimoden er – heldigvis – mangfoldig. For mange betyder badetøj eller bikini nemlig også et farvel til kedelige farver og goddag til pangfarver, dyreprint og lignende. Det ved vi godt hos Zalando. Derfor har vi lagt os i selen for at finde forskellige bikinisæt i mange farver og udformninger. For eksempel kan du finde bikinier til gravide, til mødre der ammer, stropløse bikinier eller bikinier med bøjle. Lidt for enhver smag.

Style din bikini med lækkert tilbehør

Bikinisæt er for alle. Så er det sagt. Hos Zalando har vi gjort os umage med at finde både over- og underdele, som passer til netop dig. Uanset om du er til tankini eller push-up. Det vigtigste ved et bikinisæt er nemlig, at du føler dig godt tilpas, når du har det på. Din bikini kan desuden nemt styles med et par fede sommershorts eller med en smart sarong, strandkjole eller andet strandtilbehør, som er praktisk, når du ikke lige er i vandet. Kig ind, og dyk ned i det store udvalg af bikinisæt, og spring ud i sommeren sammen med os.