Striktrøjer til herrer

Populære filtre
6.059 varer
blalaryan
blalaryan
blalaryan·

Nu er vinteren for alvor på vej. Det betyder, at vi endnu en gang går en tid i møde med meget kolde dage og mindst lige så kolde aftener. Med andre ord: det er endnu en gang tid til en god strik! Striktrøjer til herrer fås i mange forskellige farver og modeller, og passer til næsten alle lejligheder, vintersæsonen byder på.

Klassisk, varm og smart

Striktrøjer til herrer er et must i din garderobe, nu hvor vinteren er på vej. Strikken fås i alskens mønstre, farver og modeller, og kan mikses med meget af det, du i forvejen har hængende hjemme i dit skab. En strik – eller pullover, som trøjen også kaldes – er en klassisk beklædningsdel, som aldrig bliver kedelig at hverken se på eller have på. Mange striktrøjer er lavet i det lækreste og blødeste materiale og i flotte farver, som følger tidens trends – men også i de klassiske farver som sort og hvid og alle nuancer af blå og grå. På den måde ved du, at du altid kan finde en striktrøje i en farve, som passer til din øvrige garderobe.

Kom vinterkulden i forkøbet

Hold dig varm henover vinteren med en dejlig varm striktrøje. Tag en med rullekrave, som både er moderne og smart – og som sagtens kan bæres sammen med et klassisk jakkesæt. Vil du hellere bære strikken alene, kan du med fordel tage en med lidt farve eller mønster på; mange af modellerne fås med humoristiske juleinspirerede mønstre eller nedtonede colorblocks i vintermodens farver, hvor de forskellige farver mikses på langs. Den grå farve er gennemtrængende på markedet i øjeblikket – den findes over alt i forskellige nuancer på strikke, skjorter og T-shirts, og passer til dit jakkesæt, dine klassiske blå jeans og sorte bukser. Farven i sig selv passer til lidt af hvert, og derfor kan du med lethed tilsætte en grå striktrøje til dit outfit.

Gå ikke glip af