Filter (1)

131 varer

Hvilken sko-dag er det i dag? Det er naturligvis Dune London sko-dag, der samtidig skal være basen for dit outfit. Her får man nemlig britisk design formgivet og inspireret af mærkets hovedsæde i denne verdenskendte hovedstad. Så på med endnu et par yndlingssko fra London, hvad enten der står arbejde eller fest på programmet.

Et skridt i den rigtige moderetning med Dune London sko

Der er fodtøj til enhver anledning i kollektionerne med Dune London sko. Mærkets mission er nemlig at dække segmenterne så bredt som muligt, hvilket også betyder alt fra flade ballerinaer til tårnhøje stiletter. Eller hvad med et par lækre ankelstøvler til hverdagsbrug? Udover alle de forskellige modeller er designstilen også varieret og alsidig, hvilket kommer til udtryk på alt fra klassiske helfarver til sko med masser af kulør og mange udsmykninger. Udskæringer, smykker eller prints pryder på både højhælede og flade modeller, så vælg et par rappe leopardprints eller metallic lilla.

Smukke fødder på storbymanér

Alsidigheden og de topmoderne designs er det store trækplaster, når det kommer til Dune London sko. Der venter altid nogle sociale og sjove anledninger i løbet af ugen, hvor skogarderoben bliver endevendt, for hvad der passer til den specifikke begivenhed. Med dette London-mærke får man fyldt mulighederne op, så man kan undgå en skokrise. Her er nemlig altid et par, der matcher eller skiller sig ud, uanset om man er iklædt kjole eller jeans. Kvaliteten er tilmed uovertruffen i form af smukke materialer, gedigent håndværk og mange års erfaring fra skobranchen.