Filter1

LASCANA
Katalog

621 varer

LASCANA giver dig en perfekt følelse af velvære. Dette brand giver dig smukt lingeri, nattøj og badetøj, der kombinerer komfortable hverdagslook med feminine og skønne linjer. Undertøj er en essentiel del af enhver kvindes garderobe, og det rette undertøj får dig både til at føle og udstråle selvsikkerhed. Dyk ned i udvalget, der er designet til din krop og din hverdag.

LASCANA – skønne og feminine looks

Skønne stoffer og bløde snit går sammen i dette udvalg fra LASCANA, hvor der er lagt vægt på velvære og hygge. Det tilbagelænede nattøj danner den perfekte ramme til en aften på sofaen eller den afslappede søndag. Et par sorte natbukser i blødt flonel og en løstsiddende T-shirt er et dejligt look med et laidback twist. En dejlig buksedragt vil give dig et komplet look, som du nemt kan smutte i. Til dagen på stranden finder du et udsnit af smukke badedragter, der med strategiske draperinger over kroppen giver dig et slankt look. Smid en af de lange strandkjoler udover i en blå nuance for et sommerligt look.

Undertøj, der giver dig selvsikkerhed

Smukke blonder og forførende looks: undertøj fra LASCANA emmer af sensualitet og femininitet. Et stilsikkert look starter indefra med godt undertøj. Forkæl dig selv og din undertøjsskuffe med skønne additioner i form af corsager, BH’er, g-strenge og trusser. Røde, sorte og pink nuancer dominerer hele det smukke udvalg. Den smukke serie af undertøj giver dig en sensuel følelse, der ikke er til at undvære. En bh med blonder og et par matchende trusser er enkelt og feminint. Top looket af med en sexet korsage, der samtidig giver dig en skarp figur. LASCANA giver dig uundværlige tilføjelser til din garderobe, og vi er helt vilde med de søde bodystockings, der er lækre og smukke.

Gå ikke glip af