656 varer

Form dit look omkring en lækker clutch, der kan blive stjernen i dit look eller lad den være den afsluttende detaljer – det er helt op til dig. De praktiske, små tasker er på samme tid utroligt fashionable, og lader dig have alle dine essentielle nødvendigheder med. Dyk ned i udvalget, og lad dig forføre af det store og varierede udvalg.

Clutches til ethvert look

En clutch er ikke bare en clutch. Her i udvalget bliver du mødt af et udvalg, der spænder vidt og bredt. Du finder der eksklusive og stilrene clutches, og samtidig finder du de mere opsigtsvækkende og skæve styles. Higer du efter et eksklusivt look til en kommende begivenhed, kan du med fordel tage et nærmere kig på de sorte clutches uden rem, som du nemt kan bære i hånden. Lad den indgå i dit outfit med en smuk a-formet nederdel i sort, som du styler med en rød top. Hop i et par sorte stiletter, og du har et enkelt, men gennemført look. En lille tommelfingerregel: sørg for, at din clutch matcher dine sko – det giver sammenhæng i looket.

Små tasker i eksklusive looks

De skæve clutches er din mulighed for at sætte et helt unikt touch på dit look. Skal du i byen med dine veninder vil en clutch med et farverigt print være det perfekte match til et par jeans, en top og dine farverige pumps. Vælg en model med skulderrem, der gør det nemt for dig at smide den over skulderen, når dansegulvet skal gøres usikkert. Det store udvalg giver dig et hav af muligheder for at finde den helt perfekte clutch til dit look. Bær din mobil og essentielle make-up med stil i en af de skønne styles, som venter på dig her i udvalget.

Gå ikke glip af