Filter

Jerseykjoler

2,915 varer

Hvis du mangler en kjole som både er afslappet og elegant, kan du med fordel se nærmere på sektionen af jerseykjoler. Dette sortiment byder på en lang række velkendte modemærker i flere forskellige prisklasser. Jerseymaterialet er fremstillet af et tyndt og tætstrikket garn med en god fleksibilitet, så du får masser af bevægelsesfrihed. Det elastiske materiale gør at kjolen naturligt former sig efter de kvindelige konjunkturer og er af denne grund et oplagt valg til både hverdag og fritid. Til et smart hverdagslook kan du blandt andet sætte din kjole sammen med en cardigan og et par stiletter. Hvis du gerne vil pifte stilen lidt op til et hyggeligt cafémøde eller en middag henne ved vennerne, kan du vælge at sætte din jerseykjole sammen med en blazer og stiletter. Hvis du vil være ekstra fin kan du også bære nogle flotte smykker til sættet.

Lad din personlighed skinne igennem med en feminin jerseykjole

Ligesom vist i dette udvalg findes jerseykjoler i et hav af varianter, alle med formålet at lade din kvindelige kurver skinne igennem via et bevægeligt stykke tøj. Kjolerne kan fås i mange forskellige farver og faconer. Nogle af modellerne kan være designet med en flot slå-om effekt i overdelen. Andre kjoler har en flot nedringet udskæring eller flotte draperinger i overdelen. Hvis du er til det meget elegante look, kan du med fordel vælge en af de ensfarvede kjoler med et kropsnært snit. Er du i dit romantiske hjørne, kan du også finde en lang række blomstrede varianter. Kan du bedre lide simpel dynamik, kan du også finde kjoler med striber eller prikker. Du har kort sagt rigtig mange muligheder for at forme din egen feminine stil. Lad dig inspirere af det lækre udvalg af jerseykjoler i webshoppen på Zalando.dk.

Inspiration

Jerseykjoler – kjolen som du kan bruge til enhver lejlighed

Du kan få et stort og varieret udvalg af moderigtige og moderne jerseykjoler online her på siden. Du smarte kjoler er alle lavet i et stilrigtigt design og med et kæmpe udvalg af farver og modeller, er der mange muligheder for at finde den helt perfekte jerseykjole til dig. Modellerne er mange og strækker sig fra lårkorte forførende modeller til klassiske og elegante udgaver, som egner sig godt til en lang række af situationer - arbejde eller hvis du skal ud at spise f.eks. Andre modeller har et langt mere afslappet look, hvilket gør dem oplagte som casual wear. Uanset hvilken stil du er til, så er der mulighed for at finde jerseykjoler, der passer godt til denne. Med det brede udvalg af farver, nuancer og mønstre er der også rig mulighed for at finde en kulør, som du vil elske, og som vil passe godt til andre ting i dit klædeskab - hvad enten du leder efter en farve, som du tit bruger eller leder efter noget nyt og opfriskende til din garderobe. Alt efter hvilken model du vælger, kan de have en skæring ved livet eller lige under busten. Der findes også modeller, som går ud i et og er tætsiddende på kroppen. Disse kan være gode sammen med f.eks. en skjorte, et par pumps og en clutch, da de skaber en god base for resten af dit outfit.

Et stort og varieret udvalg af moderigtige jerseykjoler

Jerseykjoler er steget i popularitet, og her på Zalando.dk bestræber vi os altid på at have det bedste og mest varierede udvalg. Dette gælder for en lang række af vores produkter og derfor naturligvis også i vores udvalg af Jerseykjoler. Du finder kjolerne i en lang række af moddeller, som egner sig godt til forskellige kropstyper og præferencer. Dette gælder også, hvis du er gravid. Her hos Zalando.dk har vi nemlig et godt og varieret udvalg af jerseykjoler til gravide, der sidder godt, og som viser den voksende mave frem på elegant vis. Hvis du er lidt kurvet, finder du også elegante kjoler fra vores Plus size sortiment, så alle har en mulighed for at finde en smart og moderne jerseykjoler. Elsker du farve, eller vil du have noget mere neutralt, så fås nogle modeller i mere end en farve. Det giver dig mulighed for ikke kun at finde den perfekte kjole, men også i en farve som du elsker. Hos Zalando.dk finder du jerseykjoler i et stort sortiment af brands fra de velkendte til de mest eksklusive. Dette giver også et stort udvalg af priser, så du kan vælge imellem en eksklusiv model eller flere smarte modeller til en god pris.