Tøj til damer

Populære filtre
4.297 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.
ajdasamec
ajdasamec
ajdasamec·

ONLY tøj til damer der elsker mode!

ONLY er et internationalt brand, der designer moderne og stilsikre pieces til unge kvinder. Brandet er især kendt for deres fantastiske denim-designs. Fra jeans til kjoler og jakker, ONLY tøj til damer i denim er altid en sikker vinder.

Hos Zalando brænder vi for tilgængelig og jordnær mode med et twist. Derfor er det en no-brainer for os altid at have ONLY som en del af vores udvalg. Brandet har en unik evne til at designe tidssvarende kollektioner til en utroligt skarp pris.

Er du på jagt efter sommerens go-to kjole? Det perfekte par jeans? Eller et festligt outfit til årets kommende events? Så er ONLY et godt sted at lede. Gå på opdagelse i en verden af designs til både fest og hverdag i vores store udvalg af ONLY tøj til damer

Lækre basics fra ONLY

Modescenen er dynamisk, og tidens nyeste trends er konstant i bevægelse. Selvom du er en ægte fashionista, som elsker at klæde dig i de absolut nyeste pieces, er det vigtigt, du har nogle tidløse basics i din garderobe.

ONLY designer ikke bare trendy pieces men er eksperter i at designe lækre basics, der gør det nemt at mikse og matche tøjskabets favoritter. Fra de klassiske slim-fit jeans til de bløde t-shirts og åndbare toppe er der noget til ethvert look og alle årstider.

Faktisk kan du komme uden om mange tøjkriser med klassiske og stilrene trøjer og toppe i dit arsenal. For et alsidigt hverdagslook kan du med de rette basics skabe det perfekte canvas. Sæt dem sammen med et par jeans, og dress looket op eller ned med spændende statement pieces og skohyldens favoritter.

Forskellen findes i de små detaljer

Hos Zalando hylder vi forskellighed, hvilket først og fremmest kan ses i vores store og alsidige udvalg af mode til kvinder. Men du finder hos Zalando også spændende takes på klassiske silhuetter som den-lille-sorte og hverdagens jeans. Ikke to stile er ens, og det er det, der gør mode så spændende.

ONLY tøj til damer byder ligeledes på et bredt sortiment, så du selv kan forme din stil.Deres designs bærer altid præg af det feminine som blonder, farverige prints og subtile detaljer, hvilket gør dem til en favorit blandt mange.

Udvalget oser af ubesværet lethed og alsidighed. Blandt deres romantiske blonder finder du også rå denim- og faux skindjakker, så du nemt kan give dit look en grungy kant.