Katalog

226 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Brandet Skagen er en moderne klassiker

Måske du tænker på strandmalerier, det særlige lys eller de to farvande, der mødes, når du hører navnet Skagen. Men gennem en del år har Skagen - ikke mindst internationalt - været kendt som et fremadstormende designbrand inden for ure og efterhånden også smykker.

Her er tale om produkter, hvor deres danske og nordiske designarv skinner tydeligt igennem. For eksempel på urskiver og urkasser, som vel nærmest kan betegnes som værende domineret af udtryksfuld minimalisme. Her finder du ikke noget, som forstyrrer eller skriger på opmærksomhed, men derimod lækre og veldesignede produkter, som pålideligt kan vise tiden, når du har brug for det.

Elegant præcision

Et ur skal være nemt at aflæse, og man skal kunne regne med, at det viser den korrekte tid. Dette kan du i dén grad regne med, når du investerer i et Skagen ur. Urværket drives af kvarts, som sikrer, at præcisionen er i top. Til at starte med førte Skagen kun klassiske, analoge ure, men med smartwatches stigende popularitet, er man naturligvis også helt på forkant med denne trend.

Et smartwatch kan synkroniseres med en smartphone, hvilket giver en masse lækre funktioner og muligheder, ud over ren tidsvisning. Dette får du naturligvis også med et smartwatch fra Skagen, som du kan finde her hos Zalando. De analoge ure fås naturligvis også med mere end blot tidsvisning. Det kan for eksempel være en klassisk kronograf, hvor du har mulighed for tidtagning også, samtidigt med at de ser meget elegante ud.

Skabt til at blive brugt

Skagen urene er skabt i materialer, som kan holde til hverdagens bump, fugt og diverse udfordringer og forhindringer, de kan støde på. Du får her ure, du vil kunne have glæde af i mange år fremover. Designmæssigt er her til afslappet hverdagsbrug, men du finder også ure, som passer til smoking, kjole og tilsvarende mere højtidelig påklædning.

Vælg et ur, som matcher din stil og dine behov, og hvorfor ikke også investere i et ekstra til de særlige og højtidelige lejligheder, som jo til tider dukker op i kalenderen. Så står du ikke med problemet, når det næste bryllup, en prisuddeling eller anden højtidelig lejlighed dukker op. Det er bedre at være forberedt, og med disse super elegante og lækre ure, vil du være klar til enhver stor begivenhed.

Skagen er selvfølgelig også smykker, der kan pifte ethvert look op, samtidig med at de er fremstillet af materialer, der bare holder og holder. Igen vil du genkende det danske og nordiske designudtryk i smykkerne, som oftest måske er lidt underspillede og diskrete, uden at de falder i ét med omgivelserne. Der er en hårfin grænse mellem minimalisme og så det anonyme, men Skagen mestrer denne balancegang og har dannet sig sit helt eget, specielle segment indenfor smykker. Smykkerne kan også være en naturlig partner til et af de flotte Skagen ure og kan bruges til såvel hverdag som fest. Få det helt rigtige, nordiske udtryk med en kombination af disse flotte designperler fra Skagen.