Sko, tøj og accessories fra Skagen

Filter
  • Størrelse
  • Mærke
  • Pris
  • Farve
210 varer
|Sorter efter:
Side 1 af 3

Lad denne sæson sprudle af dansk elegance og nordiske toner med den tidløse klassiker Skagen. Det brede sortiment har alt hvad du skal bruge for et eksklusivt og stilrent boost. Find din favorit her i udvalget blandt rosenguld, sølv, guld og læder. Skab et tidløst look, der holder med en af de mange smukke designs lige her.

Skagen – perfekte accessories til mænd og kvinder

Det danske brand forener eksklusivitet med en tidløs ånd, hvilket du sjældent møder andre steder. De enkle designs holder din stil up-to date uanset om det er til brunchaftaler, cafeture, middage i byen eller jobbet. Uanset om anledningen er formel eller casual passer den underspillede ekstravagance til begivenheden. I kollektionerne fra Skagen møder dansk designtradition de bedste moderne tendenser direkte fra den danske modescene. I hver eneste kollektion hviler funktionalitet og en minimalistisk tilgang til urdesign, hvilket gør brandet til en klassiker i smykkeskrinet hos alle fashionistaer. Kollektionerne er det perfekte sted for moderne kvinder og herrer at finde accessories til samlingen.

Dansk æstetik og designtradition

Du vil elske det simple look der følger med hvert eneste urdesign og smykke. De enkle og strømlinede designs mikses med en særpræget eksklusivitet, hvilket får dit accessory til at ligne en million. Skagen søger at kombinere dansk design med noget nutidigt og innovativt, hvilket tydeligt kommer til udtryk i en række accessories, der går godt til alle outfits. Indfang brandets klassiske signatur med et ur med guldskive og brun læderrem. Style uret med jeans og en denimskjorte for et lowkey og elegant vibe i hverdagslooket. Dan grundlag for dit look med metalremme, guldskriver, sølv-i-sølv looks, læderremme og en bred farvepalet. Indfang brandets signaturstil med de skønne ure, halskæder og øreringe på Zalando.dk.