Giv din stil det sidste værn mod kulden med et par skønne vanter til damer, der kan give dine fingre varme. Vanter er kendetegnet ved ikke at have fingre, men derimod et rum, hvor du stikker dine fingre i. Det giver dem et varmt look, der er elegant og hyggeligt.

Kom kulden i forkøbet med dette udvalg, der sætter fokus på dit velvære og giver dig varme på selv de koldeste dage. Du finder vanter til de koldeste dage, hvor ekstra foring er på sin plads, og du finder handsker til de kølige overgangsperioder.

Vanter til damer - stil helt ud til fingerspidserne

Udvid dit vinterlook med et par vanter til damer i sort læder med blødt for af uld. Det er et klassisk og elegant skær, der følger med den vantemodel. Bær den til din sorte uldfrakke, der fuldender det klassiske look.

Til de kølige overgangsperioder, er du måske på udkig efter et par vanter, der kan give lidt varme til de kolde morgener på cyklen. Vælg et par i tynd strik i en lys grå, og sæt dem sammen med din parka for et casual og urbant look.

Blandt de flotte vanter til damer finder du de helt klassiske luffer, men også modeller, hvor du kan få dine fingre fri og give dem lidt luft eller skrive en SMS på din telefon. Hvis du har brug for mere bevægelighed til dine fingre, kan du med fordel kaste et blik på fingerhandskerne.

Praktiske materialer og smukke styles. På Zalando.dk finder du et stort udvalg af handsker, luffer og vanter, der alle kan give dit look et unikt strejf. Lad dig inspirere til dit look på de kolde dage.

Gå ikke glip af