Sneakers

High sneakers til damer

Filter

815 varer

Er du vild med sko? Med et par high sneakers til damer er du dækket ind på den street og feminine konto. High sneakers har et højt cut som dækker anklen og fås i et hav af fede forårsfarver. Som et ekstra feminint twist får du disse sneakers med høj plateauhæl, som tilfører dig stilettens evne til at få det bedste frem i dine ben, bagdel og kropsholdning.

High sneakers til den moderne gadepige

Stilen er street når de store skoproducenter kombinerer metallic med skønne farver, brede snørebånd og deres velkendte logo. Med et par snævre ankelbukser opnår du nemt et ideel sommerlook sammensat med en let T-shirt med et fedt statement. For at fuldende sommerlooket kan du springe i de hvide bukser, en lyserød overdel og dine bedste solbriller. Det store udvalg af varierende detaljer giver mulighed for et unik og personligt look, som du selv har kontrol over. Brug eksempelvis spænder i det feminine look eller snører og høje såler, som en maskulin kontrast til et kvindeligt outfit. Kun fantasien sætter grænser for, hvad high sneakers til damer kan gøre for dit look.

High sneakers til damer giver en bred vifte af muligheder

Hvis du sværger højt og helligt til sko, er high sneakers et must-have til skoreolen. Det, der gør dem populære blandt modeelskerne, er deres alsidighed, som gør det muligt at anvende dem til jeans såvel som nederdel. I udvalget har mærker som Nike, G-star og Converse udfoldet sig i både maskuline og feminine modeller. Fra den maskuline verden trækker high sneakers-modellen på de robuste såler og på det feminine karakteristika med høje hæle og enestående detaljer. Med high sneakers til damer får du det bedste fra begge verdener. Her får du et udvalg af de fedeste modeller her på Zalando.dk.