Jakker

Læderjakker til damer

Ægte glam-rock, romantisk boheme eller casual street – du vælger selv, hvordan en af de fede læderjakker til damer skal fremhæve din stil. Style op eller ned året igennem og lad dig forføre af det rå materiale.
Mærke
ADIAAllSaintsArmani ExchangeAshley Graham x Marina RinaldiBallyBanana RepublicBaum und PferdgartenBelstaffBik BokBOSS OrangeBruuns BazaarBy Malene BirgerCity ChicCLOSEDCreamDAY Birger et MikkelsenDESIGNERS REMIXDieselDorothy Perkins (alle)Dorothy PerkinsDorothy Perkins PetiteDorothy Perkins TallDouble AgentDRYKORNEvansEven&Odd (alle)Even&OddEven&Odd CurvyExpressoFreaky NationGaudiGestuzGipsyGlamorousGlamorous CurveGlamorous PetiteGoosecraftGuessHUGOHugo Boss (alle)IbanaICHIIvyrevelJ.LINDEBERGJDYJennyferJunaroseKaren MillenKARL LAGERFELDLauren Ralph LaurenLevi's®Liu Jo JeansLost Ink (alle)Lost InkLost Ink PlusLTBMax Mara (alle)MAX&Co.MazembyMMcQ Alexander McQueenMICHAEL Michael KorsMint Velvetmint&berryMiss Selfridge (alle)Miss SelfridgeMiss Selfridge PetiteMissguided (alle)Missguided PetiteMissguided TallModströmMore & MoreMorganMos MoshMoss CopenhagenNA-KDNAF NAFNaketanoNew Look (alle)New LookNew Look PetiteNoisy May (alle)Noisy MayNoisy May PetiteNoisy May TallOakwoodOasisObjectONLY (alle)ONLYOnly CarmakomaOnly PetiteOpening CeremonyOpusOVSPatrizia PepePepe JeansPersona by Marina RinaldiPinkoPolo Ralph LaurenPOP CopenhagenRalph Lauren (alle)River IslandSamsøe & SamsøeSchott NYCSecond Script CurveSelected FemmeSETSimply BeSisleySparkzSpringfieldThe Ragged PriestTiger of Sweden JeansTighaTommy HilfigerTopshop (alle)TopshopTopshop PetiteTopshop TallVero Moda (alle)Vero ModaVero Moda PetiteVersace CollectionVilaWallis (alle)WallisWallis PetiteWeekdayWEEKEND MaxMaraWon HundredYASYAS TallZizzi12 Midnight
Pris
160
160
19395
19395
krkr
Flere størrelser

487 varer

Sorter efter:
Side 1 af 6

Et klassisk must-have til næsten hele året kan man ikke komme udenom. Det er selvfølgelig læderjakker til damer. Den ikoniske jakke, som aldrig går af mode. Den videreudvikles og eksempler på dette kan ses i det store udvalg. Den rå jakke som alle kvinder ejer mindst en af. Gå på opdagelse, og lad din feminine side blive udvidet.

Læderjakker til damer – et must-have i garderoben

Tag moden med i hverdagen. Med en læderjakke er du sikker på at opfylde dette ønske. Moden udvikles og udfoldes konstant, men læderjakken følger lige så fint med. Mange af disse items er en videreudvikling på den traditionelle jakke. Der er leget med farver og materialer. Nogle jakker er glatte, mens andre har en mere ru overflade og alle jakkerne kan du bruge til at skabe dit eget look. En læderjakke går altid godt i spænd med et par stramme jeans. Så er du stilet fra top til tå med kant og et råt look.

Tænd en rå flamme

En læderjakke har sit helt eget look. Den udsender en vibration af elegance. Læderjakker skaber kroppen og følger dine former. Hvis du bærer den åben giver det et råt twist og allerede her er mulighederne mange. Derudover har mange af jakkerne en sans for detaljen. Nogle har en lynlås placeret i siden, mens andre har store kraver. Der findes mange modeller, så du skal blot læne dig tilbage og lade dig inspirere. Iklæd dig en rød læderjakke og slip energien løs. Style den med et par røde stiletter og du har et gennemgående tema for dit look. Derudover kan du tilføje nogle sølvsmykker for at køle dit outfit ned. Hold flammen i live eller spred stjerner.

Gå ikke glip af

Læderjakker til damer – find en rå diva frem!

En læderjakke er ikke noget man blot forbinder med et enkelt segment. Dette specifikke jakkedesign er nemlig brugt indenfor mange forskellige subkulturer, og i dag er en læderjakke også en helt naturlig del af gadebilledet. Ren funktionelt er læderjakker brugt indenfor mange typer af jobs og hobbyer, hvor alt fra militærfolk og motorcyklister til punkere og mange andre segmenter er kendt for at have læderjakken som favorit. Med kollektionerne af læderjakker til damer får du for alvor et indblik i læderjakkens modehistorie, for vi byder på mange forskellige designs fra et hav af mærker. Normalt anvendes skindet fra forskellige dyr, men i bund og grund er det en genbrugelig proces at designe overtøj ud af dyreskind. For når først et slagteri har gjort brug af kød og indhold, som vi mennesker bruger som føde, så bliver skindet saltet og nedkølet, hvorefter det kan farves. Der indgår naturligvis mange processer, inden du kan få glæde af det endelige resultat, og det kan du så i udvalget af læderjakker til damer, hvor de sidste nye designs hænger klar til at udsmykke dit look.

Alt hvad hjertet begærer

Nu skal det hele naturligvis ikke handle om skindforarbejdning og læderjakkens naturlige processer. Men jakkerne er nu engang en del af en naturlig cyklus, hvor man anvender naturens resurser optimalt. I dag tilbydes der et hav af forskellige læderjakker til damer, så du kan klæde dig personligt på. En klassisk sort model er altid et sikkert hit, men nutidens farveteknikker og innovative produktionsudstyr giver mulighed for endnu mere mode med læder. Derfor består kollektionerne af læderjakker til damer også af en sand farvepalet af smukke nuancer, hvor farver som pink, orange, brun, hvid og mange andre toner giver dig nok at vælge imellem. Uanset om du er til korte eller lange modeller, designs med eller uden krave, rockede eller strømlinede modeller eller andre typer og detaljer, så finder du det hele her på Zalando.