Damestøvler

Populære filtre
2.502 varer

Damestøvler til enhver sæson

Er tiden inde til et par nye støvler? Så er du kommet til det helt rette sted. Her hos Zalando har vi samlet et bredt udvalg af damestøvler, der matcher ethvert behov og enhver stil. Du kan finde alt fra de korte ankelstøvler til de lange, lårhøje versioner. Når du bor i de skandinaviske klima, stiller dette ekstra krav til støvlernes design.

Om sommeren har du brug for støvler med et let og åndbart design, der er nemme at hoppe i og kan matche både bukser og kjoler. Når vinteren kommer snigende, er støvler med ekstra isolering nødvendige for dine fødders komfort. Vi har samlet et stærkt udvalg af damestøvler fra både danske og udenlandske designere, så du ubesværet kan finde dit nye par.

Det har aldrig været sjovere at være praktisk

Måske tænker du, at praktiske støvler ikke er lig med stil. Det håber vi her hos Zalando at lave om på. Vores alsidige udvalg byder på flere forskellige designs, farver og pasforme, så du kan finde et par støvler, der ikke bare passer på dine fødder, men også giver din stil ekstra kant. Vi har støvler til fest, hverdag og sport. De fås alle i forskellige materialer og med iøjnefaldende silhuetter. Du finder alt fra de flade modeller til de tårnhøje versioner med stilethæl og festlige detaljer.

Hvis du leder efter et par ergonomiske sko til vandring eller lange gåture, så har vi samlet flere forskellige støvler med vandtætte overflader og åndbare detaljer. Specialdesignede vandrestøvler fås også med smart mønster under målene, så du nemmere kan stå fast på udfordrende eller vådt terræn. Skal dine støvler være hverdagens statement piece? Så kan du se dig om efter versioner med nitter, markante lynlåse eller skarpe farver. Hvad end du er på jagt efter praktiske støvler eller festlookets afgørende detalje, så finder du helt sikkert dit næste par her hos Zalando.

Find de perfekte støvler til hverdagen hos Zalando

Har du et arbejde, hvor du står og går meget? Så er de klassiske damestøvler med lav hæl et smart valg. Støvlerne giver ekstra støtte omkring anklerne og kombineret med en blød og flad sål, får du en klassisk hverdagssko, der passer på både fødder og stil. Hvis du har en omskiftelig hverdag eller bare en aktiv livsstil, så finder du et bredt udvalg af damestøvler, der sømløst indgår til de fleste anledninger. En klassisk sort ankelstøvle med flad sål kan matches med både jeans, kjoler og nederdele. På den måde får du et par sko, der ubesværet kan følge med dig fra arbejde til fest.

Vi har noget for enhver smag, hvad end du er til klassiske silhuetter eller iøjenfaldende designs. Her hos Zalando kan du vælge støvler med forskellige hællængder og skafter, som alle byder ind med hver deres unikke design. Hvis du er på jagt efter en damestøvle, der kan bæres til både kontoret og drinks med vennerne, kan du med fordel gå på opdagelse blandt vores mange helfarvede støvler i klassiske materialer som læder og ruskind.

Inspiration