Bæltetasker til damer

Populære filtre
860 varer
vivenra
vivenra
8 varer

Bæltetasken er et must-have til festivalen. Heldigvis er festivalsæsonen snart over os og derfor er dette udsøgte udvalg af bæltetasker et paradis for alle festglade personer. Med tasken om livet har du helt styr på dine sager og behøver ikke bekymre dig om, om nogen hapser dem bag din ryg. Vælg imellem flotte mønstre og flotte farver i det varierende udvalg.

Bæltetasker – når der skal styr på tingene

Mavetasken er helt ideel til ferien, hvor mentaliteten for, hvad der er dit og mit kan være en smule anderledes end herhjemme. Desuden er den bare super praktisk til kontanter, som ofte bruges på ferien modsat herhjemme. Der er naturligvis også plads til telefon og andre nødvendigheder som læbepomade, nøgler eller kleenex. Alternativt kan du tage tasken over skulderen, ligesom en traditionel skuldertaske for et mere moderne look. Denne måde at bære tasken på er perfekt til et festival-look med boheme-kjole og lædersandaler, der snører sig op langs anklen. Hav lynlåsen foran på samme måde, som hvis den sad om livet. På den måde har du stadig helt tjek på dine ting samtidig med, at du får et chill udtryk.

Find din taskestil

Med de søde prints og farver kan du skabe et personligt look. Flere af de populære brands har lavet fine designs, som er svære at modstå. De fine bæltetasker fås i alt fra urbane til feminine udtryk, som kan kombineres med jeans såvel som nederdele og kjoler. Du kan også vælge mellem neutrale modeller til det praktiske formål i nuancer som sort, hvid og grå. Alle taskerne fås med praktiske lynlåse, som gør det nemt hurtigt at få fat i dine ting uden at du skal til at stoppe og rode i evigheder. Bæltetasken fås både til mænd og kvinder i alle aldre. Find din favorit her på Zalando.dk.

Inspiration