Alle

Sko fra Lloyd

Filter (1)

291 varer

Nye sko er altid på sin plads, og her er det ingen undtagelse. Lloyd sko sikrer dig kvalitet helt i top. De har en unik stil, som gennemstrømmer alle deres kollektioner. Disse sko er så meget mere end fodtøj. Det er mode til dine fødder, og gennem en maskulin stil kan du skille dig ud fra mængden, uden ømme fødder. Det er her kvalitet og mode mødes.

Lloyd sko – behold den røde tråd eller skab kontrast

Alle items her er en del af en gennemgående stil. Det autentiske look spiller en stor rolle for dette brand. De laver den helt klassiske sko, med fodform og fine detaljer på siden. Alle modeller har hver deres detalje, som giver dig mulighed for at style som det passer dig. Er festens dresscode suit and tie, kan du vælge en sort laksko. Det valg vil give en rød tråd gennem dit outfit og skabe en sammenhæng i den fine og tjekkede stil. Ønsker du i stedet at skabe en kontrast i looket, kan du vælge en sko i brunt læder og tilføje et ur i samme nuance. En fed kontrast til det sorte look og understøttet af de to items.

Få en gennemført stil med moderigtige sko

Vi elsker mode, men der er ikke noget værre end sko, som gør ondt. Denne problematik har Lloyd sko formået at komme til livs. Det er modesko som med sikkerhed lever op til dine forventninger. De appellerer til dig, som ikke stilles tilfreds med hvad som helst. Til dig, som elsker det gennemførte look fyldt med de bedste materialer. Og til dig som ønsker et bredt udvalg. Disse sko passer nemlig til mange forskellige outfits. De fine sko kan gå til pæne bukser eller denimbukser, alt efter hvad begivenheden lægger op til. Tilføj et ur på håndleddet og oplev en gennemført stil.

Gå ikke glip af

Lloyd sko - lækkert tysk håndværk

Det er imponerende, hvor stor en genkendelsesværdi en rød stribe kan have. Dette tyske mærke har valgt en enkel og stilfuld rød stribe som deres varemærke, og den har spredt sig over hele verden. Ved enhver kollektion fra Lloyd sko er der naturligvis tale om den fine røde stribe under hælen, som tydeligt ses, hver gang man tager et skridt. Det er ikke blot en tilfældig rød stribe, for den er integreret i selve hælpartiet i lækkert slidstærkt gummi. Mærket har en imponerende historie, der går tilbage til 1888, så der er efterhånden opbygget en stor ekspertise, som er guld værd. Det kommer naturligvis dig til gode i form af de lækreste kvalitetssko, som holder i mange år. Et par Lloyd sko er især kendt for et formelt og businessagtigt look, hvilket både skyldes de luksuriøse materialer, det unikke håndværk og de fine former. Derfor finder du alt fra blanke laksko, der passer til kjole og hvidt, samt klassiske lædersko og brogues til mere sporty og sneakers-agtige designs.

Lloyd sko – find noget af det hele i ypperste kvalitet!

Vil du vise dig fra din mest maskuline side, så træk i et par Lloyd sko. Her får du nemlig herresko præcis som de skal se ud. Det er pæne, formelle og præsentable herresko, som udstråler noget autentisk og magtfuldt. Mærket har haft over 125 år til at udvikle og skabe nye kollektioner, hvilket også ses på de meget omfattende kollektioner. Det er smukke lædersko med alt fra snøre og spænder til elastik, så du selv kan vælge, hvad der passer bedst med din stil. Med sort og brun som de mest gennemgående farver er det nemt at matche dine nye Lloyd sko med alt fra jakkesæt og smoking til jeans eller chinos, så du får rigtig meget gavn af dit nye fodtøj. Hvad enten du er til spidse eller runde snuder, ruskind, læder eller lak, mønstrede eller glatte overflader, så er dette tyske mærke garant for det hele. Det er lækkerier fra øverste skuffe, så det er helt svært at vælge her på Zalando.dk.