accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Skofra Hummel

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
Anledning
118 varer
  • 1
  • 2

Hummel sko

Det var nu godt, at Hummel kom på danske hænder for flere årtier siden, så designstilen og produktudviklingen kunne få et unikt løft. I dag står brandet stærkere end nogensinde med Stadil-familien som de velkendte ansigter bag ejerskabet. Her løfter man dog i flok, og derfor er dette danske mærke med tyske rødder blevet hele folkets mærke. Som et anerkendt internationalt sportsmærke byder firmaet på en fuldendt palet af produkter til både sport og fritid. I kollektionerne med Hummel sko finder du alle tænkelige designs, hvad enten det er sneakers, støvler eller sportssko. Det er fodtøj til hele familien, så både store og små samt unge og gamle bliver motiveret til at være aktive. Hele Hummel-koncernen er nemlig gennemsyret af innovation, sport, energi, sund livsstil, velvære og motivation. Det er noget, der også kommer til udtryk i produktporteføljen, så du mærker passionen og kvaliteten helt ind under egen hud. I et par Hummel sko har dine fødder det super godt. Så giv et par som gave eller forkæl dig selv med noget nyt, sporty fodtøj.


Sportsvejen er kridtet med Hummel sko

Designstilen hos Hummel har altid haft et tydeligt præg af retro. Det skyldes især farvevalget, men også former og markedsføring skaber grobund for minder om tidens trends, der popper op igen på en ny måde. I dag bydes der stadig på masser af retro-kollektioner side om side med nye avantgarde designhits. Nu til dags er designet nemlig vigtigere end nogensinde, da folk går op i at se godt ud – også når der dyrkes sport. Med kollektionerne af Hummel sko forenes tidens trends med funktionalitet og dynamik, hvilket munder ud i et fantastisk alsidigt udvalg af moderigtige sko, som også kan det hele til sportsbrug. Som bekendt byder Hummel også på beklædning og tilbehør i alle afskygninger, så der er rig mulighed for at skabe komplette looks og dermed sammensætte tidens aktuelle sports-outfits. Det er blot at starte med fodtøjet og vælge det par Hummel sko, som passer med din personlige smag lige nu og her.


Hummel er Danmarks modsvar på de største sportsmærker i verden. Her får du design med et dansk islæt samt et internationalt approach, som passer ind i tidens skarpe sports-trends. Mærket er specialist i sportstøj, hvilket også ses på de mange sponsorerede atleter på verdensplan. Det er klub- og landshold på alle mulige planer samt fra alle mulige lande, der nyder godt af de tekniske finesser, som Hummel altid er garant for. Alle Hummel sko er designet med de to velkendte pilespidser som logo. Det er mærkets stærke kendetegn og signatur sammen med firmanavnet skrevet på overdele eller såler. Hvad enten du søger efter et par indendørssko, der kan modstå glatte halgulve, eller et par specifikke sko, der kan stå fast på grusede tennisbaner, græsplæner eller andet, ja, så har udvalget med Hummel sko noget af det hele. Derudover er kollektionerne naturligvis krydret med masser af urbane hverdagssko, så alle fødder finder sig til rette her på Zalando.