Sko

Designer pumps

Filter

197 varer

Det er ikke ofte, at et par højhælede sko er behagelig at gå i, men det er designer pumps, som ovenikøbet kan få dit look op på et helt nyt niveau. Designersko er med et stilrent, elegant og gennemført design bare bedre. Takket været en base af høj kvalitet og det bedste læder på markedet så krammer disse pumps dine fødder. Derfor har kvinder mulighed for at se mere sofistikerede og elegante ud på arbejdet, universitet og til fest.

Hælen på designer pumps skubber selvtilliden til vejrs

Det klassiske design med den runde tå i fx hudfarve sætter en stærk dagsorden i din arbejdsuge. Modsat mange andre stilletter, så er designerhæle også mere stabile. Du kan gå uden at vrikke, og de bedste pumps danner basen for din selvtillid helt nede fra fødderne. Det kan du blandt andet med stropper og spænder, som præger billedet ved fashion weeks. Du kan være med på moden ved at gå efter de flotte detaljer, som snor sig op ad dine ankler. Hvis du gerne vil ud i et mere vovet look, så kan du følge alle de store modegiganter, der har fokus på et gennemsigtigt look. Dette kan man se med de mange Lucite Heels med selve skoen i én farve og gennemsigte hæle for enden, eller dristige pumps i see-through-materiale fra hæl til tå.

De feminine detaljer dominerer modeverden

Millennial-pink er stadigvæk farven, som alle taler om, og den fylder naturligvis også meget i udvalget af pumps. Lige meget om du kender den som millennial-, tumblr- eller scandi-pink, så er det en ægte tyggegummifarve, som ikke må mangle i din garderobe. Det er en kæk og nostalgisk farve på én og samme tid, som hylder firserne og halvfemserne, der trender på ny. Generelt handler det i år om at skille sig ud. Glitter har været og vil blive ved med at være det helt store tema ved modeugerne over hele verden, og derfor kan du også shoppe amok i et pailleteret designer pumps-paradis.

Inspiration