Populære filtre
5.964 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

¨

En verdensmester i ægte modeforførelse - Ralph Lauren er manden, der tager kvinder, mænd og børn med storm med sine sporty kreationer i eksklusive looks. Det er mærket, der med lethed følger dig fra barns ben og op gennem ungdomsårene, og naturligvis indtil du er ung voksen eller moden og stilsikker i dine outfits.

Han er forbillede for masser af spirende modetalenter, der ønsker at erobre verden med deres eget mærke. Lauren har netop gjort det, som andre designere drømmer om – han har skabt et imperium af lækker mode, som løbende er blevet opdateret med forskellige underlinjer. Dermed er der konstant nye items i udvalget, så du kan kombinere og sammensætte alle de looks og stilarter, du har lyst til.

Ralph Lauren – tænder shopping-lyset i dine øjne

Ved at skabe flere forskellige linjer som eksempelvis Denim & Supply, Polo Ralph Lauren, Lauren Ralph Lauren samt flere andre retninger sørger denne amerikanske mesterdesigner for, at du bliver klædt på til alle anledninger. Det er lige til hverdags-outfits i jeans og sweatshirt til fine kjoler eller jakkesæt.

Under en paraply og bred vifte af mærker samler Ralph Lauren hele sit livsstilsmodehus i én og samme signatur – nemlig de eksklusive materialer kombineret med skrædderhåndværk fra øverste skuffe. Det betyder pæne og velsiddende beklædningsgenstande med masser af velklædt attitude.

Den lille polospiller til hest – logoet vi alle kender. Det har så stor en signalværdi, når det troner på brystet af alt fra toplækre striktrøjer, de populære poloshirts, skarpe business-skjorter eller alle mulige andre modelækkerier fra dette verdenskendte modehus. Det er items, man gerne vil have fat – uanset ens budget. Det er nemlig sande must-haves, som man ikke kan vente med at trække i.

Skab dit eget farverige look med en nuance fra den komplette farvepalet. Eller iklæd dig et tidløst og klassisk outfit. Hos Ralph Lauren kan man det hele, hvad enten det er kulør eller originale helfarver. Og hvad enten det er casual, urbane looks med sporty ungdommelighed eller modne business-looks fyldt med power-udstråling.

Gå ikke glip af

Et klassisk look med en sporty undertone

Stig til hest med Ralph Lauren og lad den lille polo-ridder guide dig afsted mod nye mode-looks! Han er lig med jetset og bonede gulve, men fanskaren er i den grad også blevet kommerciel og tilgængelig for alle. Hvad enten du blot nøjes med en cap eller et tørklæde fra denne verdenspopulære designer, eller du går hele vejen med komplette looks, så vil alle elske din stil. Mærket har en unik evne til at omfavne mange forskellige segmenter, samtidig med at de altomfattende kollektioner sørger for masser af personlige styles. Med Ralph Lauren kan du klikke dig igennem kategorier og sider fyldt med nutidig mode på ægte Lauren-vis, da vi byder på både tøj, sko og tilbehør i lange baner. Mærket følger dig hele livet takket være det konstante flow af nye designs, der altid er kreeret i premium-materialer samt pæne og veldesignede former. Med dette logo på kroppen vil glæden boble frem i dig, for mærket er altid med i top 3 over faste mærker i garderoben.

Giv dig selv en snert af Ralph Lauren, og mode-lykken er komplet

De mange forskellige linjer fra Ralph Lauren byder ind med hver deres udtryk, som kan bruges i hele udtryk, hvad enten det er et urbant look i jeans og sweatshirts, et jakkesæt eller en kjole. Den helt store fordel er så, at alle linjerne kan mikses på kryds og tværs. Det kan gøres med et par lækre jeans og en skjorte, som sluttes af med en striktrøje udenover. Et par af de lækre chinos er også sagen med en casual skjorte til samt en sweatjakke udenover. Eller hvad med et par tætsiddende hvide jeans til damerne sammen med en rullekravebluse og en kort blazer udenover. Du finder også feminine jakkesæt samt kjoler i mange forskellige stilarter, hvad enten det er til hverdag eller fest. Ralph Lauren er både til børn samt mænd og kvinder, hvad enten man er 18 eller 45. Alle de forskellige linjer sørger netop for, at den stil du har brug for i din alder er tilgængelig lige nu og her.

Har du helt styr på modegarderoben, eller mangler du blot ekstra inspiration? Så er Ralph Lauren mærket, der gør det godt allevegne. Her finder du masser af stilsikre items samt mange nye farver og former. Det betyder også, at du kan iklæde dig alt fra tidløse og klassiske looks til ny-moderne og avantgarde catwalk-tendenser. Fordelen ved så stort et modehus er, at man hele tiden præsenteres for nye varer, så der kan vælges løs efter humør, anledning og budget. Med alt fra undertøj, bukser, overdele og overtøj klæder Ralph Lauren dig på, som du har brug for. Dertil kommer en perlerække af sko i alle afskygninger samt masser af lækkert tilbehør, der sætter streg under din stil. Det er bælter, huer og handsker, tasker, smykker og alle de andre produkter, du bruger i hverdagen eller til fest. Så tag på online-shopping-eventyr med Ralph Lauren og Zalando.