accountaccountbagbagzalando logomenu

ALLE DANMARKS FAVORITMÆRKER

Altid gratis levering og retur

100 DAGES RETURRET

Katalogfra Pieces

Få updates fra dette brand i dit fashion feed.
+ Vi vil fremover vise dig nyheder fra dette brand i dit fashion feed.
Mærke
m
Farve
973 varer

Pieces - feminine accessories og tøj

Forkæl dig selv med lækre items fra danske Pieces. Pieces specialiserer sig i lækre designs til den modebevidste kvinde. Det kendetegnende ved Pieces, er deres gode kvalitet, der emmer af skandinavisk minimalisme. I Pieces kollektionerne finder du alt fra accessories, sko og tøj, hvor der både er femnine klassikere og trendy stilopdateringer. Kombinér de skønne styles med din garderobe for et friskt pust. Uanset om du skal have en ny taske, bukser eller undertøj, så finder du din næste garderobefavorit i vores udvalg af Pieces.

Din næste stilopdatering

Det er kun fantasien, der sætter grænser med Pieces – specielt med deres store udvalg af accessories. Du finder skønne halstørklæder, der kan sætte prikken over i’et eller en fin clutch, du kan bruge til festlige begivenheder. Måske du leder efter et nyt smykke, som kan forgylde dit look? I vores udvalg af Pieces finder du både guld- og sølvfarvet smykker i enkle designs, der kan være det allersidste touch ved dit outfit. I kollektionerne fra Pieces finder du også smukt og komfortabelt undertøj. Uanset om du er til romantiske blonder eller blød bomuld, så finder du undertøj, der kan få dig til at have det godt fra inderst til yderst.

Pieces kollektionerne består af elegant og feminint tøj, hvor du finder noget til enhver anledning. Hop i en af deres a-formede nederdele, der fås i forskellige farver og mønstre. Kombinér den med en tætsiddende bodystocking, for et outfit der kan bæres direkte fra arbejde og videre til en drink i byen. Pieces kollektionerne består af sæsonbevidste items, der kan forskønne din garderobe. Tilfør dit outfit et strefj af blomsterprint for et femint touch, eller gå all-black for et scandi cool look. Gå på opdagelse i vores store udvalg af Pieces for din næste stilsikre stilopdatering.