Katalog

Populære filtre
4.440 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

En modepige der vil det hele. Men hvad skal hun have på? Vælg Pieces, og stilen er lagt til et hav af kombinationsmuligheder. Her finder du tøj, sko og accessories i et alsidigt udvalg, så ikke én dag bliver ens. Det er dansk design, som kender markedet, og som overrasker med ny inspiration i hver eneste kollektion.

Pieces-piger har sans for mode

Pieces er mærket, man kigger efter, når der skal være fest, trænes, arbejdes, studeres eller blot slappes af. Man går nemlig all-in på hele paletten og byder sig ind som et komplet mærke, der vil være med, hvor det sker. Her finder du de inderste basislag i form af undertøj, smykker i enhver afskygning, jeans, kjoler, overtøj og alt, hvad en moderne modepige ønsker sig. Det er som at gå ind i en bolsjebutik med farver, mønstre og prints, der på festlig vis pimper din garderobe op til sjov og ballade. Og jo, der er også til seriøse møder og formelle gimmicks.

Giv din styling et nyt pift

Har du også hang til mode inspireret af catwalks og storbyens trendy gadebillede, så er Pieces lige noget for dig! Mærket er en del af Bestseller-koncernen, så der er garanti for de nyeste tendenser samt masser af nye kollektioner. Rødderne skal findes i den klassiske skandinaviske designtradition, som tilføres noget ekstravagant i form af detaljer og former, der gør de enkelte items mere levende. Her finder man enhver kvindes yndlingsprodukter i form af tasker, sko, smykker og tøj med et feminint strejf mikset med rockchic.

Gå ikke glip af

Pieces

Et aktivt og sjovt liv venter dig med dette danske mærke klar til brug i garderoben. Pieces åbner nemlig op for alverdens kombinationsmuligheder med sine omfattende kollektioner til alle døgnets 24 timer. Det er mærket, du trækker i om morgenen takket være blødt undertøj samt hverdags-looks i form af jeans og trøje. Når mørket falder på, er sortimentet naturligvis også klar til at guide dig videre ud i nattelivet, hvor aftenen starter med et cafébesøg eller en skøn middag, inden der skal danses med fuld energi på disko eller club. Står der en formel begivenhed på programmet i form af et møde, et jobinterview eller et festligt bryllup – ja, så er Pieces også klar til at klæde dig passende på. Det er mærket, som især byder på klassiske skandinaviske stilarter, men som også er garant for farver, prints og mønstre. Dermed kan du vælge tidløs og minimalistisk den ene dag samt kulørt og farverig den næste dag.

Pieces – modetøj til enhver situation

I dag er grænserne og overgangene mellem skole, job og fritid flydende, hvilket kollektionerne fra Pieces tager højde for. Mærket er nemlig perfekt til at matche casualness med eksklusive og formelle undertoner, så du bliver klædt personligt og nutidigt på. Et par slidte jeans, en fin bluse samt et par spidse røde ankelstøvler er et eksempel på et urbant og feminint look med masser af udstråling. Et andet eksempel er mærkets strikkjoler, der også mikser noget sporty med noget klassisk og stilet. Sådan kan man kombinere sig ud af tingene med Pieces, der både er garant for accessories, tøj og fodtøj. Det betyder komplette looks eller enkelte effekter, som med råhed og sirlighed på samme tid skaber masser af inspiration.