Pudder

Populære filtre
275 varer

Pudder er et godt og klassisk produkt

Ansigtspudder er et produkt med en flere tusind år gammel historie, hvor man dog langt tilbage brugte indhold, som ikke var så heldigt og havde den del kedelige bivirkninger. Men det er mange år siden, og i dag er produkterne ikke længere forbeholdt samfundets mest velhavende, for de er blevet hvermandseje.

Til en start var alle produkterne hvide, men moden har heldigvis ændret sig, så i dag kan pudder traditionelt fås i en række forskellige hudtoner og -farver, så det kan bruges til at pifte det naturlige look op og skjule små urenheder eller skader i huden.

En presset pudder kan typisk bruges til at påføre uden andre produkter, mens de løse typisk vil kræve, du bruger en foundation eller creme, som hjælper med at fæstne pudderen til huden.

Se ansigtspudder som prikken over i’et

Disse produkter kan være med til at skabe et blødere look og nedtone nogle af de små uregelmæssigheder, vi alle sammen går rundt med i huden. Den kan også bruges til at understrege eller skabe mere kontur i ansigtet.

Du kan bruge denne type produkter alene som en diskret og afdæmpet makeup til at understrege din naturlige skønhed, eller det kan bruges i kombination med et regime af pudre, mascara og cremer for at skabe dit eget look og stil.

Hvis du vil vælge den rigtige tone til din hud eller dit look her, så vær opmærksom på, at skærme viser farver på vidt forskellige måder. Et fif kan være at tage en pudder, du allerede har og så sammenligne den med, hvordan netop den ser ud på skærmen og bruge det som indikator for øvrige farvers gengivelse.

Pudder er ikke altid det samme

Du kan få et bredt udvalg her baseret på ganske forskellige produkter og formler. Ved hjælp af vores søgefunktion kan du blive guidet til særlige typer, hvis du har bestemte krav og ønsker til produktet, og det er alt sammen nemt og hurtigt.

Et andet kriterium, du kan bruge, når du bladrer, er, hvor meget dækkeevne du ønsker, og dermed hvor meget din egen hudtone skal nedtones eller understreges, ligesom hvor meget du eventuelt ønsker at dække små forskelle i huden.

Vores udvalg omfatter naturligvis også pudre fremstillet alene af naturlige ingredienser, som kan være mere skånsomme for miljø og for dig, lige som du også finder produkter, som er produceret uden at være testet på dyr.