Bikinier

Populære filtre
5.934 varer

Det er sommertid, og endnu engang sæson for den årlige bikini-jagt. Forbered dig på sol og strand med disse lækre bikinier fra de fede brands til udlandsrejsen eller sommerhusturen i Danmark. Er du en bikini-junkie, fylder bikinien heldigvis ikke meget i kufferten og der er rig mulighed for at tage et par stykker med på rejsen.

Et univers af smukke bikinier

Badetøj giver anledning til et utal af styles og skønne sommerlooks med adskillige lækre accessories. Style dine bikinier med en lækker maxikjole, sandaler med flet og en sød stråhat på hovedet. Skal du og kæresten på en romantisk tur langs strandkanten i aftensolen, kan du lade et par overdådige hoop-øreringe i guld funkle om kap med de sidste af solens stråler. Skal du i strandbaren efter kolde forfriskninger eller is, er en slå-om-kjole eller en let kimono ideel at have med i strandtasken. Du kan også blot dække dig til med en hvid cardigan om livet, som står i perfekt kontrast til en solkysset sommerkrop.

Gå all in på accessories til strandmoden

Badesandalen er et sikkert hit at have med, når du skal gå på det varme sand eller tager en tur i vandkanten, så du slipper for ubehagelige sten og skaller. Den lette sko passer perfekt til bikinien. Her kan du vælge imellem friske, sprudlende sommermodeller og sporty kreationer til både strand og svømmehal. De sporty modeller sidder lige som de skal og du kan roligt give den gas med både volleyball og fodbold i strandsandet. Suppler med et par enorme, brune solbriller for et overdådigt look. Hvis du både er til de sporty og feminine detaljer, er der rig mulighed for at finde en bikini, der matcher dit behov i det skønne udvalg.

Gå ikke glip af