Tøj til damer

Populære filtre
1.302 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Zizzi tøj til damer

Zizzi er et brand, der har fokus på modetøj til kvinder i størrelsen 42-60. Zizzi tøj til damer er eksperter i at mixe modens mange trends og tendenser med de helt rigtige materialer og pasform til kvinder. Der arbejdes med at mixe kvalitet med et godt gennemarbejdet snit med et bredt udvalg til konkurrencedygtige priser.

Uanset hvor du køber Zizzi tøj til damer, ønsker Zizzi at levere dametøj i perfekte pasformer og ønsker at inspirerer alle Europas kvinder til at udforske og udfordre deres egen personlig stil.

Virksomheden bag mærket Zizzi

Virksomheden bag Zizzi er tyske Ball Group, der blev grundlagt tilbage i 1988. Deres mission var at skabe modetøj til plus size-forbrugeren. Mærket Zizzi blev grundlagt i 2000. Zizzi har specialiseret sig i at lave modetøj til den moderne kvinde, der både ønsker at følge tidens trends og tendenser, samtidig med at hun ikke ønsker at gå på kompromis med pasform og kvalitet. Ved siden af tøj til dagligdag og fest er der senere kommet kollektioner inden for activewear, badetøj og lingeri.

Konceptet Zizzi

Brandet Zizzi er markedsledende i Skandinavien, når det kommer til segmentet curvy. Det er et brand, der leverer modetøj i høj kvalitet til kvinder, der ønsker at følge moden, selvom de ikke har de traditonelle modelmål. Zizzi har en udvidet guide til deres kunder, som gør det nemmere for dem at vælge det rigtige tøj. Det er en guide, der gør det muligt at vælge det rigtige tøj, som passer til din kropsform og får dig til at føle dig godt tilpas.

Zizzi har et bredt udvalg af tøj. Du har mulighed for at finde tøj som kjoler, bluser og skjorter, jakker, lingeri, sportstøj, jeans, bukser, leggings og shorts. Det er også muligt at finde ventetøj.

.

CSR, bæredygtighed og ansvarlighed

Virksomheden bag Zizzi tøj til kvinder har en virksomhedspolitik, der støtter en bæredygtig produktion af deres tøj. Virksomheden arbejder uafbrudt på at forbedre deres indkøb og sociale ansvar. Derfor lægger de også en årlig rapport på deres hjemmeside, hvor du kan læse om deres forbedringer. Det er vigtigt for virksomheden bag Zizzi at vise, at de arbejder for at have en bæredygtig og ansvarlig produktion af deres tøj.

Zizzi tøj til damer er et brand, der tiltaler den ansvarsbevidste kvinde, der ikke alene ønsker at købe trendy tøj men som også ønsker at købe tøj, der er bæredygtigt og socialt ansvarsbevidst.