Tøj til damer

Populære filtre
275 varer
sun_olya
sun_olya
5 varer
Følg brands du kan lide
Vær den første til at få updates om nyheder.

Spændende og farverige silhuetter med Gina Tricot tøj til damer

Den svenske modekæde Gina Tricot er altid på forkant med spændende og feminin mode til damer. Med base i Sverige og med flere hundrede butikker i Norden og Tyskland er de kendt og elsket for deres enkle design, der altid er på forkant med tidens mode.

Med Gina Tricot tøj til damer får du både basisvarer, nyskabende kollektioner og trendy takes til gode penge. Siden 1997 har Gina Tricot været en fast del af nordens high street udvalg, og vi er derfor stolte af at præsentere dem som en del af vores sortiment her hos Zalando. Brandet har noget for enhver pengepung, fordi alle skal have mulighed for at udtrykke deres personlige stil.

Brandet har en brændende passion for mode, hvilket mærkes tydeligt i deres store udvalg af alt fra jeans til toppe, bluser, jakker, kjoler og accessories. Hos dem finder du altid de seneste trends til stærke priser. Shop dine essentielle accessories hos Gina Tricot. Mix og match smykker, tasker, hatte og sko med tidens skarpeste trends.

Boost selvtilliden med tøj til damer fra Gina Tricot

Gina Tricot formår at gøre det, mange andre brands kun kan drømme om. De tilbyder lækre items til priser, der matcher enhver pengepung. Hvad end du leder efter vinterens striktrøje, de nye yndlingsjeans eller den perfekte kjole til sommerens fester, finder du et match blandt deres brede kollektioner.

Gina Tricots tøj til damer har et velkendt feminint tvist. Selv kollektioner med rå detaljer kommer med flatterende silhuetter og bløde kanter. Hos Zalando udvælger vi forskelligartede items fra Gina Tricot, så du har de bedste forudsætninger for at finde dit perfekte match. Oplev selv hvorfor brandet er så populære i hele Europa og lad dig inspirere af deres takes på sæsonens skarpeste trends og tendenser.

Brandet designer kollektioner, der blander sportens bevægelsesfrihed og komfort med urbane linjer og klassisk skandinavisk minimalisme. Det er nemt at finde basisvarer til enhver stil. Bind dine vintage-favoritter sammen med deres ultrabløde trøjer og t-shirts eller giv dit look en farverig kant med deres spændende og moderne accessories.

Udtryk dig selv med Gina Tricot

Hos Zalando er det vigtigt, vi har kollektioner, der understøtter dit personlige look. Med Gina Tricot er det nemt at mikse og matche, så du kan udtrykke din personlige stil til alle livets begivenheder. Fra arbejde til fest, strand til brunch, og formelt til casual. Slap af i deres bløde hoodies og velsiddende jeans eller giv den hele armen med deres feminine kjoler og sjove mix af materialer.

Leg med forskellige materialer. Blandt Gina Tricots tøj til damer kan du gå på opdagelse i alt fra rå læderdetaljer til feminin satin og den blødeste bomuld. Til de koldere måneder kan du nemt runde dit outfit af med moderne jakker, der holder dig både varm og stilren.

Byg dit outfit op fra bunden med deres store udvalg af sneakers, flats og højhælede sko. De udvider hele tiden deres sortiment, så udvalget matcher tidens mode og årstiden.