Skønhed

Populære filtre
254 varer

Følg brands du kan lide

Vær den første til at få updates om nyheder.

BABOR – God ved huden og god ved naturen

Zalando tager velvære og hudpleje til en nyt, skelsættende niveau. BABOR er vores serie af high performance hudplejeprodukter til kvinder og mænd, som modarbejder tegn på alderdom og giver huden et ekstra boost, så den kan stå distancen i hverdagen. Giv dig hen til en forrygende serie af hudplejeprodukter, som kan bringe ekstra velvære og skønhed til din hverdag.

BABOR har længe sat bæredygtighed og ikke-animalske produkter på dagsordenen. Det anerkendte brand er 100% klimaneutralt, mens mange produkter ligeledes er veganske. Samtlige produkter er sammensat af naturlige, rene ingredienser. Glem alt om plastikpartikler i din hudpleje. Ligeså kan du se frem til et brand, som benytter genanvendte materialer i produktionen.

Find dit nye favoritprodukt blandt serien af BABOR hudpleje

Zalando giver dig et væld af lækker BABOR hudpleje. Denne serie byder på alt, hvad du har brug for, når du vil bringe velvære og skønhed til din hverdag. Uanset om du er mand eller kvinde, er der rig mulighed for at finde dine nye favoritprodukter i denne serie af sublim hudpleje.

Vask krop og hår i en multifunktionel shower gel fra BABOR. Sluk for vandet, og smør dig ind i en af de mange lækre cremer i serien. En god dagcreme bringer dig godt igennem hverdagen. Din hud i ansigtet får masser af fugt og beskyttes på fortrinlig vis, blandt andet mod solens skarpe stråler. En natcreme hjælper din hud med at restituere og reparere.

Vil du styrke effekten af din dag- eller natcreme, kan du med fordel benytte en af brandets effektive serummer. Rens huden inden med BABOR ansigtsrens, og påfør dernæst serum. Rund af med en creme. Trætte øjne kan vækkes med en beroligende creme til formålet. Ønsker du at modarbejde alderens tegn, er du godt hjulpet på vej med en løftende og berigende creme.

Derfor bør du pleje din hud

Sund hud holder sygdomme og bakterier i skak, mens en sund hud også holder dig hydreret. Jo mere blød og smidig din hud er, jo mindre vand vil forsvinde fra din krop. Faktisk er huden dit største organ. Derfor er der god grund til at passe på den hele livet.

Heldigvis er det let og ligetil at tage hånd om din hud. Zalando hjælper dig på vej. BABOR er en af vores mange gode bud på sublim hudpleje. Disse effektive produkter gør det til en sand fornøjelse at pleje huden og bringe velvære og beskyttelse til din dagligdag.