Filter1

Origins
Katalog

101 varer

Naturens gaver med innovative produkter fra Origins

Har du sagt Origins, må du også sagt natur. Naturlige ingredienser er omdrejningspunktet i produkterne, der kombinerer de plejende og helende egenskaber fra både klassiske og mere eksotiske naturressourcer. Origins har gjort det til en kunst at udvinde de gode ingredienser og kondensere dem i innovative og ekstremt effektive produkter

Next level pleje og velvære til dit ansigt

Origins tager pleje af dit ansigt til nye højder. Du kan rense i dybden ved at forberede din hud før du lægger en ansigtsmaske. Det åbner porerne maksimalt og giver dig det fulde udbytte af de innovative kombinationer af de bedste ingredienser, naturen har at byde på. Følg op med en lækker dagcreme, hvor huden næres og aktiveres, og hvor der også er fokus på beskyttelse og modstandskraft. De aktive ingredienser er lavet til at give dig en strålende teint og forberede din hud til din makeup.

Ser din hud træt og uplejet ud, eller begynder den at vise de første aldringstegn? Tilføj et serum sprængfyldt med vitaminer for at holde huden spændstig i længere tid, og opnå ekstra glød og vitalitet. Når dagen er ovre, kan du vælge en natcreme, som giver din hud mulighed for at lade op og genvinde dens livskraft. Lad en rig blanding af vitaminer og mineraler fylde depoterne op, mens fugtbalancen genoprettes helt ned på celleniveau.

Genetablér kroppens balance

En krop mærket af travlhed i dagligdagen har brug for ekstra kærlig behandling. Vil du forkæle din krop og tilføre den ny energi, er en bodyscrub eller gel med eksfolierende effekt en luksuriøs måde at nulstille systemet på. Urenheder og døde hudceller fjernes og efterlader huden blød og smidig. Enkelte af Origins' særligt udviklede produkter indeholder aktivt kul, der har en fantastisk evne til at binde giftige stoffer fra dine omgivelser og derved forhindre dem i at trænge ind i hudens porer.

Vil du hellere ligge og flyde i badekarret, så lad en dosis badesalt jage stress og bekymringer på flugt, mens roen ogden fornyede energiindfinder sig. Vidste du i øvrigt, at når du eksfolierer, stimulerer du dannelsen af nye hudceller og sætter altså på den måde turbo på foryngelsen af huden?

Efter den dybderensende proces er det tid til at lade dig hylle ind i Origins' forførende dufte og blide, plejende ingredienser. En bodylotion bidrager ikke blot til at genoprette fugtbalancen i huden, den kan også virke opfriskende og stimulere huden indefra og ud, så din krops naturlige beredskab aktiveres og virker muskelafslappende og beroligende, alt imens de naturlige olier bidrager med deres smidige tekstur. De friske, intense aromaer fra krydderurter, bær og frugter sværmer om dig og sørger for, at følelsen af velvære og skønhed siver helt ind i din bevidsthed.

Forkæl dine fødder med en velfortjent pause

Dine fødder arbejder hårdt for dig hele dagen. Mange timer på benene giver slidte og trætte fødder, og når dine fødder lider, kan det betyde, at din kropsholdning bliver dårligere. Står og går du skævt, kan det give slid og smerter i andre dele af kroppen. Så når du tager dig af dine fødder, tager du i virkeligheden hånd om hele din krop.

Origins har udviklet en fodcreme, der plejer og revitaliserer huden og samtidig tilfører solide mængder fugt til den tørre hud på udsatte områder som f.eks. hælen. Massér blidt cremen ind, sørg for at fordele den grundigt over hele overfladen, og nyd den dobbelte effekt af de virksomme stoffer og glæden ved at forkæle dig selv. Naturlige olier vækker dine trætte fødder til live igen og giver en afslappende fornemmelse. Undgå så vidt muligt at smøre cremen mellem tæerne. Det fugtige miljø, der kan opstå dér, kan udvikle sig til en grobund for svamp.

Vil du gøre mere for dine fødder?

  • Tag et fodbad: Husk at tilsætte lækre olier, så du forhindrer udtørring i det varme vand. Æterisk olie med eksempelvis pebermynte virker opkvikkende på både fødder og hoved, men du kan også vælge en aromatisk olie, som eksempelvis har en beroligende effekt.
  • Blid massage: Du kan "ælte" dine fødder og give dem blide strøg og tryk. Eller endnu bedre: Få en anden til det!
  • Smid skoene: At gå barfodet giver både dine fødder en pause fra fodtøjets tryk og vrid og stimulerer også din kropsholdning og dit blodomløb.

Hvad skal dine hænder fortælle om dig?

Dine hænder er en af de mest synlige dele af din krop. For de fleste af os gælder det, at de er fremme hele dagen, og det giver derfor en følelse af velplejethed og selvtillid, når dine hænder har fået en god behandling. Vi giver hånd, holder i hånden, rækker ud, løfter, giver og tager imod ting. Hænderne er på mange måder din berøringsflade med andre mennesker og verden omkring dig. Derfor er de også udsatte for mange påvirkninger i løbet af dagen, som gør dem ekstra følsomme overfor skadelige virkninger. Vind, vejr og nåh ja, opvask kan udtørre huden på hænderne, og med tiden står fine linjer og pigmentforskelle tydeligere frem.

Origins' udvalg af håndcremer rummer både produkter med intensiv tilførsel af fugt, udjævning af de første aldringstegn og de skønneste, forfriskende dufte. Smidige, bløde og velduftende hænder, som du vil være stolt af at lægge på bordet, og som måske oven i købet er klar-parat til en luksuriøs manicure, der sætter prikken over i'et! Du vil opleve en intens forvandling af tør og udsat hud og føle dig bedre rustet til at byde dine hænder vind, vejr og daglige gøremål.

Der venter dig en vidunderlig verden af unikke produkter med rødder dybt plantet i naturens eget skatkammer. Dine sanser vækkes og stimuleres, og du vil mærke den øgede velvære, der følger med, når du tilfører din krop plejende og styrkende næringsstoffer fra top til tå. Naturen er den sande mester, når det gælder næring, balance og genopretning, og med Origins får du adgang til det allerbedste, den har at tilbyde. Læn dig tilbage, og nyd at blive ført tilbage til en verden af ren og naturlig skønhed.