Populære filtre
372 varer

Birkenstock sko: Når kun det bedste er godt nok

Siden 1774 har Birkenstock været et ikon inden for design og produktion af komfortsko. Virksomheden har siden begyndelsen haft øget fokus på kvalitetsmaterialer, innovation og klassisk håndværk.

Det er få virksomheder, som kan prale af at have været på markedet i mere end 240 år. Men grundet meres banebrydende ortopædiske skodesign og ergonomiske fodsåler har de i århundreder været en verdensfavorit.

Birkenstocks sko er lavet med inspiration fra traditionelt håndværk. Hvert eneste par sko er designet med øje for de helt små detaljer, som har afgørende virkning for din komfort. Hos Zalando er vi stolte af at kunne præsentere dig sko, der virkelig forkæler dine fødder.

Birkenstocks ergonomiske sål: revolutionerende komfort

Hemmeligheden bag virksomhedens ekstraordinære komfort ligger i deres unikke ergonomiske sål. Sålen er designet til at følge konturerne af din fod og yde optimal støtte.

De er skabt til at reducere stress, belastning og træthed. Dette aflaster ikke bare dine fødder, men også ankler, hofter og ryg.

Den dybe hæl kop understøtter din hæl og forbedrer din kropsholdning, mens det naturlige korkmateriale over tid former sig efter din fods naturlige form, hvilket skaber en skræddersyet pasform, der kun bliver bedre med tiden.

Nyd solens stråler i sandaler fra Birkenstock

Når temperaturen stiger, er Birkenstock sandaler det perfekte valg til at holde dine fødder kølige og behagelige. Den klassiske Arizona-sandal er et must-have til sommeren. Med to justerbare remme og den ikoniske ergonomiske sål yder de enestående støtte og komfort.

Hvis du er mere til de smalle remme, kan du gå efter Gizeh-modellerne. De slanke remme og tåstroppen giver et moderne og feminint touch til enhver outfit.

Er sommer lig med lange dage på stranden? Mayari-klipklapperne er perfekte til strandture eller afslappede dage i solen. Dette designet kombinerer den brede fodseng med et smukt design med tværrem, der giver et helt unikt look.

Få Birkenstocks-komfort året rundt

Når vejret bliver køligere, kan Birkenstock stadig holde dine fødder varme og behagelige. Føj et rustikt touch til dit efterårs- og vinterlook med Boston træsko. Den lukkede tå og den bløde uldforing holder dine fødder varme, mens den ergonomiske sål yder støtte og komfort.

Bruger du meget tid i haven eller gården? Så er det smart med et par lukkede sandaler. London-modellen er det perfekte valg til overgangsperioden mellem efterår og vinter eller til dig, som vil have en smart og praktisk sko du nemt kan hoppe ind og ud af. Få ekstra hygge i de kolde måneder og hold fusserne lune i Arizona Shearling-sandalerne, der er foret med det blødeste uld.

Uanset sæsonen kan du finde det perfekte par Birkenstock sko hos Zalando. Shop et bredt udvalg af stilarter, farver og materialer lige her hos os.