Filter

Badedragter

385 varer

Foretrækker du badedragten fremfor bikinien? Med badedragten sidder alt lige, som det skal. Vælg imellem masser af feminine og sporty badedragter i afdæmpede og sprudlende farver fra de foretrukne brands fra hele verden. Dragten kan tages med på badeferien, i svømmehallen, badelandet og i sommerhuset. Heldigvis fylder den ikke meget og der er derfor rig mulighed for, at fylde weekendtasken eller kufferten op med lækre modeller.

Fra sporty til feminine detaljer

I 1800-tallet gik både mænd og kvinder med badedragter. I dag skal kvinderne ikke dele – dragten er udelukkende til kvindekønnet og så fås den tilmed i alle de farver du kunne tænke dig. Badedragten bliver tit forbundet med sport og ambitiøse svømmeatleter. Det er der naturligvis en årsag til da den er helt ideel til formålet. Den er strømlinet og sidder som den skal, når du ubesværet svømmer igennem vandet. Badedragten fås også i smukke og feminine kreationer med fine lette detaljer som bånd, snøre og flotte skæringer. Med det helt rigtige snit fremhæver du det bedste af kvindekroppen uden at det bliver vulgært.

Badedragter i gode materialer og flotte designs

Det er en kvindes ret at have et fyldt garderobeskab med items, der passer hende perfekt. Det gælder hele året rundt og derfor også badetøj. Med dette udvalg kommer du ikke tomhændet afsted på ferien. De sporty modeller passer perfekt til en uge på Lanzarote i sportens tegn, mens de feminine modeller passer perfekt til et par uger sydpå i familiens selskab. Du kan roligt rende rundt med børnene uden at bekymre dig om, hvordan dit badetøj sidder. Badedragten sidder lige, som den skal! Med de velkendte mærkers logo på dit badetøj kan du være sikker på, at få badetøj i slidstærk kvalitet, som du kan hive frem sommer efter sommer.

Inspiration

Badedragter – det klassiske hit man aldrig går forkert af!

Hvem havde nogensinde troet, at både kvinder og mænd bar badedragt? Det gjorde de i 1800-tallet, hvor tiderne så ganske anderledes ud end i dag. Mon ikke alle mænd i dag er glade for, at moden er skiftet! I dag er Badedragter forbeholdt piger og kvinder, og du kan få dem i alle de farver og designs du kan tænke dig(1). I vores online-udvalg fører vi alle typer af mærker, så du skal ikke være bekymret for at slukke computeren uden en model, der falder i din smag. Det er nemlig en kvindes ret at være klædt i lige præcis den model, som passer til hendes figur. Selvom badedragten er et påklædningsstykke, der er beregnet til ophold i vand, så er den ligeså anvendelig til ophold udenfor vandet. For hvem elsker ikke at ligge og dase på stranden eller ved poolen, eller tage en tur i sauna for at få renset porerne. Badedragter er naturligvis fremstillet i hurtigtørrende tekstiler, og samtidig er elasthan altid en del af dette specifikke badetøj. Det giver strækbarhed og fleksibilitet, så kroppen føler sig godt tilpas, når man er aktiv i og udenfor vandet.

I gamle dage havde badedragten både ærmer og ben, for man skulle nødig forarge eller vise for megen hud. Selvom Badedragter stadig anses for at være mere tækkelige end bikinier, så gør nutidens designere op med den fordømmelse, der godt kunne herske før i tiden. Friheden til at være sig selv gælder nemlig også i en badedragt, som i dag tilbydes i et hav af smukke designs. Nogle modeller bindes rundt om nakken, andre har stropper og et helt tredje design er tubeless. Indenfor disse tre grunddesigns byder hvert et mærke på mange forskellige fortolkninger, hvor alt fra silhuetter og farver til pynt, detaljer og stroppernes form samt meget andet bruges til at skabe personlige looks med. Dermed kan du selv skrue op eller ned for din sexiness. Synet af Badedragter leder tankerne hen på sommer og sol, men benyt dig af svømmehaller og spabade resten af året, så du kan svømme i alle sæsonerne. Tjek hele sortimentet her på Zalando.dk!