Gummistøvler til damer

Populære filtre
542 varer

Gummistøvler er ikke længere bare en praktisk nødvendighed, de kan også være høj mode og lækkert design. De lader dig komme igennem de våde regnvejrsdage med tørre fødder, og de findes i et væld af farver og skønne designs.

Støvlerne hører sig ikke til en bestemt årstid, da en regnvejrsdag kan ramme det danske land hele året rundt. Derfor er det vigtigt, at du finder et par støvler, der passer ind i din personlige stil. Klassisk elegance eller sprudlende farver; disse støvler har det hele.

Gummistøvler – et praktisk fashion statement

Fælles for de mange gummistøvler er det vandtætte materiale, der sikrer dig tørre fødder uanset vandmængderne. Mange af disse designs, du bliver mødt af på siden, mikser med forskellige materialer, der giver støvlerne karakter. Blandingen af mat gummi og glansfuldt gummi giver støvlerne et unikt udseende.

De sorte støvler er klassiske, og nemme at style med resten af din garderobe. Til den farverige regnfrakke vil et par sorte lange støvler være et godt match, der vil skabe ro i dit look. Har du derimod en nedtonet eller sort regnjakke, kan du med fordel matche et par støvler i et blomstret mønster eller stærk farve for at skabe liv.

Til vinterens kolde favntag finder du støvler, der er foret. Ellers kan du væge et par gummistøvler, der er lidt store i størrelse, og vælge at trække i et par lækre uldsokker. Lad dem stikke op over skaftet, og sammen med et par skinny jeans og en sweater, vil du have et lækkert vinterlook, der holder vand og kulde på afstand.

Her finder du støvler, der kan holde vandpytterne på afstand, til hele familien. Farvepaletten er bred og varierende, men du finder også de klassiske støvler i bordeaux eller sort, der vil skabe ro og balance i dit regnvejrslook.

Inspiration

Gummistøvler til damer – Smart og praktisk i én

Efteråret står for døren, og det kalder på fornyelse af garderoben! Både stilistisk og praktisk, og en modegenstand, som er særlig vigtig i overgangsperioderne, er gummistøvler til damer. Det danske efterår er nemlig kendt for, at være relativt regnfyldt, så det kan være umådelig praktisk at have et par solide gummistøvler til damer til at holde dine fødder tørre. Men gummistøvler til damer er ikke udelukkende en praktisk foranstaltning - de kan også bruges til at give din stil et ekstra pift på et væld af forskellige måder. De fås nemlig i en lang række forskellige designs og farver, så du kan finde et par, der komplementerer lige præcis din stil! Modellerne fås også i varierende højder, så du kan både få en variant, der dækker hele skinnebenet, men også én, der kun går dig til anklen. Om du skal vælge det ene eller det andet er fuldt ud op til dig, og kommer an på din stil og dit rent praktiske gøremål. De høje støvler er oplagte for dig, der bor på landet, eller er meget aktiv i naturen. Ankelstøvlerne er perfekte til den stilede bykvinde, som ønsker et praktisk fodtøj til regnvejrsdagene, og som går op i æstetik.

Gummistøvler til damer - Hold dit på det tørre

Bliv klar til at hoppe i den næste vandpyt, du møder på din vej med gummistøvler til damer! Hvis du troede, at gummistøvler nødvendigvis var en tarvelig type fodtøj, som udelukkende eksisterede af praktiske årsager, så tro om igen! For du kan få masser af fede designerbedrifter i form af gummistøvler til damer, og her på Zalando.dk har vi samlet en lang række af de fedeste, så tag et kig igennem kataloget og lad dig forbløffe over alle de mageløse afskygninger, gummistøvler til damer kommer i. En lang række af verdens førende fodtøjsbrands står nemlig bag denne kollektion af fede gummistøvler til damer, så her på siden finder du modeller fra blandt andre Ilse Jacobsen, Tommy Hilfiger og Calvin Klein. Men lad dig ikke afskrække af de eksklusive brandnavne, for her er noget for ethvert budget. I den mere prisvenlige del af sortimentet finder du nemlig veldesignede modeller fra mærker som Juju, Sanita og New Look. Så tag et kig på siden her og lad dig inspirere med stilet og praktisk fodtøj til våde dage!