Strikkjoler

Populære filtre
3.571 varer

Den moderne kvinde kan aldrig få nok af kjoler i skabet og med dette flotte sortiment af skønne kjolekreationer har du endnu en god grund til at shoppe løs. Med udvalget af strikkjoler kan du fuldende garderoben med de skønneste modefund i varierende strikmaterialer og længder. Kjolesortimentet byder både på kjolen i let strik til lune dage samt grove strikmodeller til kølige sæsoner.

Strikkjoler – casual og chik

Med de smarte strikkjoler er denne tidløse trend ikke længere kun forbeholdt sol og sommer. Striksamlingen indbyder til et feminint og let look selv på de mest kolde dage, hvor du har brug for mode, der varmer uden at gå ned på den stilmæssige faktor. De smarte kreationer er anvendelige på alle sæsoner. Her er tale om en samling der går til det hele. Find din favorit mellem et udvalg, der varierer i farve, længde, materiale og look og bliv klædt på med stilfuldt strik. Det karakteristiske materiale er din genvej til en individuel stil. Løs eller tætsiddende, lang eller kort, sort eller gul? Uanset stil og sæson er de klassiske kjoler en sikker vinder i skabet.

Din genvej til personlighed

Style en chunky strik med rullekrave til strømpebukser, statement øreringe og højskaftede støvler for et cool og attitudefyldt look – perfekt til byturen eller en dag derhjemme. Eller vælg det lette look med en tynd strik med bare skuldre, kanvassko, en clutch, røde læber og løst hår. Brug looket til studiet, kaffe i parken og havefester. Strik er en tidløs tendens der stadig holder i modebilledet og er i dag et af modens hotteste tendenser. Strikkjoler finder du ikke længere kun i oldemors skab, men ses både på catwalken, i byen og på gaden. Med kjolerne på Zalando.dk kan du bringe et miks af autencitet og moderne vibes ind i hverdagen.

Inspiration